Emineyldrm 30+3 gunluk hamileyim 3 gundurde ozel bolgem aciyor sanci gibi ve surekli sızlıyor idrar yaptigim yer ozellikle birden giriyor sizlamasi geri gidiyor. Ve kendini alttan muane eden varmi hic ?
Selinzbilekner Emineyldrm 24. Haftadayım aynı belirtiler var tahlil yaptırdım idrar yolu enfeksiyonu çıktı
Sedaby Emineyldrm bende bu agri icin acile gitmistim enfeksiyon ,enfeksiyona bagli ph degerinde bozulma var dedi fitil krem verdi. Cuma gunu kendi doktruma da gostericem hala iyilesme yok🙈😔
Emineyldrm Selinzbilekner adet olacakmisim gibide agrilarim oluyor bazen geciyor hem ozeldeki hem devletteki doktorum ne kadar iyilerse islerinde cok mesguller ikisinede denk getiremiyorum kontrollerim bile cok sacma olmaya basladi
Emineyldrm Sedaby bebeginizin tekmeleri nereye geliyor peki benimki hep makat gelis asagilara vuruyor rahmim oynuyor hissediyorum yani erkenden doguracak gibi hissediyorum
Didemalkanendik Emineyldrm bnmde bebeğim makat geliş benmde öyle ayakları alttan çıkacakmış gb baskı yapıyor sürekli
Sedaby Emineyldrm suan 34. Haftamdayim canim. Plesenta rahim agzina yerlesmis tamamen kapatiyor. Bebegim donse bile normal dogum olma ihtimalim sifir😟 Ama senin icin dua ederim.. insallah bebegin doner ve sen normal bir sekilde dorursun🙏