gurbetcikizii merhabalar siz hangi bebek deterjanını ve yumuşatıcısını kullanıyorsunuz ve memnunmusunuz ben çok kararsız kaldım 🙈 bana abc bebekler için olan iyi gibi geldi sankı
1prens_annesii gurbetcikizii uni baby sıvı deterjan ve yumuşatıcı aldım memnun kaldım mis gibi koktu bebeğimin kıyafetleri 🥰
ebru_d_ Unibaby nin sıvı deterjanını ve leke çıkarıcısını aldım kullananlar memnundu diye, bence yumuşatıcıya gerek yok ben almadım yani, kendimizinkilere bile sıvı kullanıyosam yumuşatıcı kullanmıyorum öyle 😊
Busexxx nslhnyldz ben de Dalan aldım zeytinyağlı kullandınız mı siz bizim daha elimize geçmedi nasıl memnun musunuz
nslhnyldz Busexxx henüz kullanmadım benimkidr zeytin yağlı bebek kıyafeti için yazıyor üzerinde biraz araştırıp aldım. Henüz kıyafetlerini yıkamadım 2-3 hafta sonra yıkıcam
Hazeleyes_ Ben ilk dalin aldım sonra Abc aldım e bebekten ikiside güzel ayrıca Abc ile kendi lohusa pijama ve iç çamaşırlarımıda yıkadım yumuşacık oldu
BeyRah gurbetcikizii ben greenclean aldım. Deterjan yumuşatıcı leke çıkartıcı setini aldım. Daha tam kullanmadım ama bir iki bişey yıkamam gerekti elimde. Yukarken harika bir kokusu oluyor, kuruyunca koku kalmıyor. Yumuşatıcısını kullanmadım. Onun da kokusu hafif olur diye düşünüyorum. Ailemizde kronik astım olduğu için kokusunun kalmaması beni çok mutlu etti 🥰 Temiz içerikli ve çok içime sinerek aldım🤗 tavsiyemdir 🥰🥰🥰