Ruken01 Merhaba hanımlar bugün 19. Haftama girdim iki gündür kasık ağrım var çok şiddetli değil ama yine de yürümekte falan zorluk çekiyorum ilk hamileliğim olduğu için normal mi bilemedim sizce ne yapmalıyım hastaneye gitsem mi ?
a-melis Ruken01 benimde bu şekilde kasıklarım ağrıyo doktora gittim idrar yolu enfeksiyonu olmuşum tek seferlik bi doz ilaç verdi günde 3 4 litre su içmen lazım dedi devam ederse sizde bi hastaneye gidip idrar verin isterseniz
Nesossssss Ruken01 bende 19. Haftadayım adet sancısı gibi olanlar rahim büyüdüğü içinmiş. Ama batma şeklinde olanlar gaz problemi olabilir. Bende de iki haftadır kabızlık var. İlk başlarda oluyormuş normalde. Eğer çok şiddetli ise magnezyum iç demişti doktorum. Gaz içinde yemeklere biraz kimyon koyuyorum. Çok geçmiş olsun 🤲
Ruken01 Sennaaaa şuan folik asit falan da kullanmıyorum ilacım bittikten sonra almadım daha ondan mı oldu acaba
Ruken01 a-melis bende hamilelik öncesinde vardı enfeksiyon geçen hafta kontrol amaçlı idrar verdim normal dedi doktorum sonuçlara enfeksiyon görünmüyor dedi
Ruken01 Nesossssss gaz sorunum olmadı çok şükür hiç her yemeğime kimyon mutlaka kullanıyorum 😊 adet sancısı gibi oluyor benimki Normalde her ay adet günüm geldiğinde de çekiyorum savcıyı ama bu sefer başka gibi o yüzden sormak istedim yaşıyan var mı diye