Ecebyrm00 Bu haftada neler hissediyorsunuz? Ne gibi değişiklikler oldu hayatınızda. Bebeğinizin kilosu ne kadar?
Yesim1992 Ecebyrm00 merhaba canmmm 25+3halsizlik bolll Ca uyku kasıntı daha ne olsun 😂🥰 miniğimin kilosu 915 grm 🤲🤗🤰 peki sen de ne gbi değişiklik var 🥰
Ouzc Ecebyrm00 ben çok halsiz hissediyorum hareketlerim zorlaşıyor. Sanırım biraz fazla kilo aldım. Bir de bel ve sırt ağrısı beni çok zorluyor.
Ecebyrm00 Yesim1992 suan 25 haftaligim sadece uyku problemi var bebeğimin kilosunu henüz bilmiyorum kontrole gittiğimde soracam . 1 ay öncesinde 360 grmdi
Ftmsgr Ecebyrm00 uyku problemi bendede var geceleri hiç uyuyamıyorum sürekli uyanıyorum sabahta sabahın köründe ayaktayım bel ağrısı sağ kaburgam batıyor sırt üstü yatınca kitlenip kalıyorum kalkamıyorum sizde böyle misiniz 😌
Ecebyrm00 Ftmsgr sırt üstü yatmak sorun olur mu çok kararsızım normalde yatarken sağ veya sol öneriyorlar ya
Mervearc Ftmsgr ben en başından beri troit ilaci kullanıyorum gebelikte biraz yüksek çıktı troit.imom omega 3 ve b12 kullanıyorum.normalde kan hapi kullanan cogu hamile var benim doktorum henüz vermedi🤷♀️