Arsuppp Arkadaslar merhaba size birsey danismak istiyorum ben kurtaj olmaya gittim kalp atisini duyduk beta hcg dusuk bu durumu yasayan varmi acaba ??
elfmoom Arsuppp Allahım🥺 içini ferah tut neler neler oluyor da yaşıyor bebişler 🙏🏻 Allahım güç kuvvet versin sana bebişine de
Gizemmihra Arsuppp iyi olmuş olmaman mucize dedıklerı bu olur bekle bakalım takıp et bebeğin gelısımini kalp atışın duymuşsun inş devamda gelir
Arsuppp Elika0 olmadim kurtaj beta hcg 1880 yukselmis kalbi durur die cok korkuyorum bu sekilde gebelik yasayan oldumu cok merak ediyorum
Elif0712 Arsuppp 7 haftanda beta dusuk ancak gec dollenmis adet oncesi gebe kalmis olabilirsin bnde hemen adet sonrasi gebe kalmisim mesela beta cok yuksek cikmisti cogul olabilir dendi sabredin umarim saglikla kucaginza almayi nasip eder rabbim
Elika0 Birkaç gün sonra testini tekrar yaptır bence başka bir yerden. 7 haftalık gebelik değeri değil yazdığınız ama kalp atışı varsa şuan bi düşük yaşamıyorsunuz anladığım kadarıyla. Test yanlış yapılmış olabilir mi ? Doktorunuz ne söyledi ?
Elika0 Arsuppp nadiren de olsa böyle örnekler var. Değerin düşmediği sürece sorun yok. Yavaş yükselmesi bilimsel açıklaması nedir bilmiyorum ama sağlıklı gebelik görülüyor. Moralini bozma 🙏 bir sonraki kontrolün ne zaman ?
Mom566 Arsuppp çok erken bir zaman doktorunun bilgisinden şüphelendim resmen yaniii burda 8 9 haftaya kadar duymayanlar var geç döllenme ihtimaline karşı beklemesi lazımdı iyileşse duymuşsunuz Rabbim esirgesin korusun
gldn065807 Arsuppp benim ablamda senin gibi oldu kürtaj diye başka hastaneye gönderdiler kürtaj için hazırlanırken doktor birkez daha bakmak istiyorum dedi ve ayrıntıliya aldı gerçekten yaşıyordu çok şükür şuan bir bucuk yaşında cadı kızımız gayet sağlıklı inşallah sende alırsın kucağına sağ salim rabbim nasip ederse eder işte
Cemtur Mom566 7. Haftada kalp sesi duyulmadığı için kürtaj yapılıyorsa bencede doktorunu değiştirmelisin. Biz 8. Haftada duyduk kalp atışını. Keseyide o hafta gördük hatta.