bukusum Manolyanis canim insallah vardir ama prodoctor markasi hep cizgi cikartiyor bende cok kez denedim hep boyle cizgi vardi.
Manolyanis Zeyneptuba uygulama bebek bölümünde artık vicuda hgc hormonu salgılanmaya başlıcak yazmış bi hafta daha beklicm adet olmassam yine kan vericm
Selinnn96 Manolyanis var var benimde ilk böyle oldu sonradan çizgi netleşiyo 2 günde bir hcg hormonu artıyo
Manolyanis Selinnn96 benm 0,100 çıktı ama uygulama mesela dün gece bebek le ilgili yazığı yerde bu dönemden sonra hgc hormonu salgılanmaya başlamış yazdı
emineisk28 Manolyanis adet günün ne zaman çünkü bende 22 24 29 ağustos ve 4 eylül de ilişkiye girdim bekliyorum kasık ağrım çok bel ağrısıda arttı
Nazmila1978 Manolyanis benim de adete Bi hafta var, aynı seninki gibi yazıyor uygulamada, bebek varsa haşhaş tanesi kadarmış, ben bu gün test yaptım negatif çıktı ama yarın sabah tekrar yapıcam 🙄 bakalım
Manolyanis emineisk28 bugn takvimde 4 eylül diyor ama bi ağrım sızım yok sadece 1 hatadır miğde bulantım ve kasık ağrım var he bide sabahları yok kusmam akşamları başlıyor bugn sanki genitalimin üstüne bişiler batar gibi oldu adım atamadım benm adet belirtilerim değil yani
guzellanne Manolyanis canım bende yaptığım testler hep silik çıkıyordu. Sağlık ocağına gittim kan verdim çıkmadı. Ama ben hala şüpheleniyordum sonra hastaneden randevu aldım bir hafta sonra orada kan verdim 168 çıkmıştı. Şimdi 33+4 olduk. Allahım sizede nasip eder inşallah 🤍🤲🏻🤲🏻 son adet tarihim 12 ocak hastanede kan verdiğim günde 12 şubat canım tam bir ay sonra 165 çıkmıştı sizinde çıkar inşallah 🤭
Nazmila1978 Manolyanis inşallah Bi sonra ki testinde daha da olumlu cevap alırsın bana sorarsan var adı üstünde erken gebelik testi, ve boşuna pembesi olmamıştır emin ol🤗
Manolyanis Nazmila1978 ben 2 eylülde kan verdim 0,100 çıkmıştı bu sabah yine vericem eğer yükselme varsa gebeyim yoksa artık ümidi kesicem başka çare kalmadı :)
cnn34 Manolyanis bence yok canım benimde bu testte bikaç defa böyle çıktı artık kaset testten başkasına güvenmem.. inşallah vardır diyelim hayırlısı olsun
Omay0707 cnn34 benimde kaset testte 3 defa silik cıktı kan verdim 4 gün önce beta 1.0 cıktı bence kaset testte yanıltıyor