Ssena11 16 haftalık gebeyim ilk hamileliğim ve hala hareketlerini hissetmedim yalnız akşam bir anda karnımda şimşek çakar gibi bir belirti oldu ve sonra orası sertleşti neden olduğunu bilen birileri var mı var mı acaba rica etsem cevaplayabilir mi ?
betulmizrakk Ssena11 16. Haftada hissetmek çok zor ilk gebelikte 23-24. Haftaya kadar beklemen gerekiyor korkma.
Zu_leyha Ssena11 yavas yavaş hareketlerini hissetmeye başlarsiniz bi iki hafta icinde sertleşme çocuk bi yerde toplandigi icin oluyo bende 19.haftamda çok net hissediyodum hareketlerini🥰
Ssena11 Zu_leyha ilk olduğu için çok heyecanla bekliyoruz 😍 ama böyle birşey olduğu için korktum açıkcası teşekkür ederim içimi rahatlattınız ☺️
Zu_leyha Ssena11 benimde ilk gebeligim bugun tam 31haftalik olduk sabahtan beri kipır kıpır içim gidiklaniyo sanki😀cok tuhaf hisler gun geçtikçe hareketleri articak😇
Ssena11 Zu_leyha Allah analı babalı büyütsün sağlıkla kucağınıza alın inşallah ☺️ bende bir an önce hareketlerini hissetmeyi çok istiyorum hemen haftalar geçmesini çok istiyorum inşallah sağ salim o günleri de görürüm 😀