Veralynn Bebeğimin karın cevresinde 2 hafta gerileme vardı. 33. Haftada 2000gr demişti. 36+2de 2270gram dedi gerileme 3 haftaya çıkmış haftaya doğum öneriyorum dedi. Ne alır ne almaz o zamana kadar bilmiyorum. Küveze alırlar mı kilosu düşük diye ?
Betfer Veralynn cnm muz , 1 bardak süt ve 1 kaşık pekmez ve tahini rondoda karıştırıp iç kilo alır inşallah . Bide ceviz ye günde 4 5 tane
Feriyecrin_annesi Veralynn canım bebeğin küveze girip girmesi kesinlikle kilo ile alakalı değil. Bebeğinin tamamen gelişimi ile alakalı kilosuna hiç takılma. İnşallah sağlıkla doğar doğmaz kucağına alırsın bebeğini
Veralynn Betfer sabah öğlen muz yiyorum yatmadan süt muz ceviz badem yiyorum 2 haftadır pek fayda etmemiş yediğin içtiğinle alakası yok plesentadan kaynaklı dedi. Arastırmaya sevk etti perinatologa
Aysegulcgl hayır gireceğini düşünmüyorum bende 35+3 şuan 37 de doğum yapacağım doktor bana 2500gr olursa küvese girmez diyor ama bebeğim 2180 gr şuan Ysmmmnn
Nekrarin Arkadasın dediği gibi kilo ile küvezin alakası yok ben 35 de soğum yaptım 2.740 gr doğdu ciğerleri gelişmediği için 13 gün küvezde kaldı 37 haftadan itibaren ciğer gelişimi tamamlanmış oluyor inşaallab sağsağlim alırsın kıcagına
Veralynn Nekrarin ciğer geliştirici alıp vurulsam mı acaba sağlık ocağında doktorum birşey demedi arastırmaya perinatologa sevk etti