rumeysakaplan Calisananne25 Benimde oğlum olacak Allah yardımcınız olsun hem çalışıp hem hamile olmaz zordur eminim bizde 23+4
Calisananne25 rumeysakaplan masa başı çalışıyorum işim rahat ama erken kalkmak ii dönüşü eve gelip ev işi filan o zorluyor 😁
Mom526 rumeysakaplan ben de 23+2 sizce doğumunun ne zaman olur…doktor bana 5 Aralık gibi hazırlanmaya basla dedi
rumeysakaplan Semiha_ en güzel telaşlar valla bende başladım şimdiden 23+3 başladık hazırlıklara ikinci gebelik ilki kızım var bu da erkek olunca tekrar alışveriş kıyafetler almaya başladık 😍
Semiha_ rumeysakaplan bende 24+5 haftalığım şuan ilk gebeliğim ihtiyacım olan şeyleri alıyorum sadece tayinci olduğumuz için ☺️☺️
Mom526 rumeysakaplan haftaya dedi canım.. Tetanoz ile korona aşısı arasında 1 hafta 15 gün falan olması lazımmış, olacağım biontek vurul dedi doktorum
rumeysakaplan Mom526 Aralık’ta dizinde günü artık Allah’a kalmış canım banada doktor bir aksilik olmazsa 25 Aralık dedi
H_myra1 rumeysakaplan 13 aralık inşallah dogum tabiki ne zaman gelmek isterse 😅 mide bulantısı devam bel agrısı bacak uyuşması eşliginde devam ediyor 🤗cinsiyetimiz erkek
Merve_0109 rumeysakaplan kızım olacak 24 haftalık hamileyim şuan çok güzel geçiyor ilk başlar çok zorlandım ama