Nslhn97 Merhaba kızlar gebe olduğumu 1 hafta önce öğrendim beta hcg 1000 lerde benim sorum cuma günü kardeşimin düğünü var düğünde bir bardak şarap içsem bebeğe bir zararı olurmu? Doktora sordum en fazla 2 bardak şarap içebilirsin dedi
calikusu_03 Nslhn97 bence hiç içmeyin, şu an yeni olduğu içi hormonal olarak bir duygu hissetmiyor olabilirsiniz ama ileride neden içtim diye vicdan azabı duyabilirsiniz. Bence bir kadeh bile içmeyin
Mavi34 Nslhn97 bebeğinde ilerde bir sorun çıkarsa o içtiğin şarap sana vicdan azabı olur. Bence içme en güzeli annesi sağlıkla buyusun minnak
Ccgdm Nslhn97 şarap içmek bebekten daha mı önemli bunu sormanız bile saçma içmeyin ben hamile olduğumu tatile gitmeden öğrendim hiçbir şekilde alkol almadım.hersey bebek için …
Bayanfindik Nslhn97 doktorunuz gereken cevabı vermiş. Buradaki insanların ne düşündüğünün önemi var mı ? Yani sabaha kadar iç deseler İçecek misiniz? Doktorunuza sormuşsunuz cevabını vermiş zaten.
Hafissee Nslhn97 bence hiç içme hem haram zaten hemde gerek yok ha içmişsin ha içmemişsin bişe olursa üzülürsün sonra riske atma derim
Ccgdm Hafissee öncelikle kendinizi ve sağlığınızi riske atacak kadar içmek haram aksi takdirde şarap kalp ve damar hastalıkları için tavsiye edilen bir içecek.
calikusu_03 Kadın haramını helalini sormuyor arkadaşlar . Herkesin bakış açısı hassasiyeti farklı sadece sağlık açısından soruyor sizde bu açıdan değerlendirin
UmayGul Nslhn97 tam gelisme asamasinda o yuzden icmezseniz daha iyi olur. Sarabi cok severim ama hamileligimden beri agzima surmedim canim ceksede😊 visne suyuna devam 🤭
EmelAkman Nslhn97 benim doktorum haftada 1 veya 2 kez iç dedi zaten alkol oranı yok gibi bişey 37 haftalık oldum hala içiyorum ve bir zararını görmedim zaten zararlı olsa doktorum içmemi istemez