Chanikom Merhaba, Başlıktan anladığınız gibi bebek arabası bakıyorum. Travel system veya baston model üzerine ana kucağı takılabilen bir araba arıyorum. Hafif ve güvenli olması benim önceliğim. Cok teşekkür ederim şimdiden
Acemianne12 Chanikom ben travel sistem aldım 3 aylık bebişim var pusetli bir şekilde kullanıyorum çok rahat gerçekten
bahtnurr1 Chanikom bence bastonu ele o kadar vasat başka bişey görmedim , demirlere geçirilmiş kumaş düşün canım
Gunesim1 Chanikom kraft onyx travel sistem araba. Aynı zamanda baston olarak da kullanabilirsiniz kabin tipler kadar küçük oluyor katlanınca. Çift yönlü üstelik bi inceleyin isterseniz
Patasana_ Chanikom Sunny baby vista modelini aldım yeğenimde de denedik hem hafif hem kullanışlı bakmanızı öneririm
Zehra1606 Merhaba canım ben yoyko seyahat sistem 3 in 1 aldım hafifliği falan iyi çok ağır değil bi arkadaşım memnunmuş baya onun tavsiyesiyle aldım bende
Kayla Travel sistem bir araba mı tercih edersiniz bilemeyeceğim ama size muhteşem bir araba tavsiye edebilirim. Ben ebebekten aldım. 1200 tl fiyatı. Nuna pepp next. Bakmanızı tavsiye ederim. Hem hafif, hem çok kullanışlı, hem de şık bir araba