Zerenella Arkadaşlar gebe olduğumu yeni öğrendim sayılır iki güne kadar idrar rengim normal iken bugün koyu sarı geldi . Bu normal mi ? Biraz araştırdım susuzluktan diyor ama oldukça çok su içiyorum benimle aynı durumu durumu yaşayan var mı ?
Deletedmom93284 Zerenella hamileliğin başlangıcında koyu renk sarı olabiliyormuş ama idrar yolları enfeksiyonu belirtileri var mı onada dikkat et mutlaka yanma vs eşlik ediyorsa enfeksiyon da olabilir sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini 🙏
Aysegulayy Ben 4 ayligim hamile kaldigimdan beri idrar kyu ve yoğun bir koku var idrar testini 2 defa yaptırdım bısey çıkmadı hamilelikte normal canm koyu ve koku olması 😘 Rabbim sağlıcakla kucağımiza almayı nasip etsin bebislerimizi🌸😘🖤
Zerenella Aysegulayy ay çok teşekkür ederim içim rahatladı peçete resmen koyu sarı bir ara acaba kanamaya mı dönecek dedim 😅
Zerenella Deletedmom93284 Allah agZınızdan duysun insalallah sağlıklı bir gebelik olsun sağlıkla gelsin. O kadar koyuyduki kanama mı dönecek acaba dedim . İdrarda yanma falan yok . Ama sürekli bir karın agrım var sanki 5 haftalık değilde 6 aylık hamile gibi göbeğim taş gibi birde dışa doğru çıktı kocaman 😣çekemiyorum öyle bir taş gibiyim
Deletedmom93284 Zerenella yaa dua edeyim size 🤲 ve bebişinize inşallah sorun olmaz bol bol dinlenin ağır işler yapmayın bebişler daha gelmeden annelik duygusunu tattırmaya başladılar bize 🙈