Emralyaseminot Merhaba aslında 12.haftaya girmiş oluyorsunuz 1 gün sonra eğer doktorunuz uygun görürse bence ikili tarama yapabilir bunu doktorunuza danisabilirsiniz bizim doktorumuz en sevdigimiz aylar demisti ikili tarama ayı, ultrason sonuclarimiz cok guzeldi kan sonuclari da güzel olucak inşallah demisti çünkü kan için 10 gün sonuç bekleniyor, biz 12+2 de gittik renkli ultrason istediğimde verdi kiminim cinsiyeti belli olunca veriyormuş, fakat bebiş hareketli olunca kendini göstermedi yarın 14+1oluyoruz bizde yarın randevumuz var bakalım hayırlısı 😊 Cinsiyet için erken de söyleyen oluyor ya da bebiş çok hareketli olur kendini göstermez ise ikili tarama sonucu almaya gittiginizde yeniden görebilirsiniz. Doktorumuz demisti popo çok yukarda bacak arasında bir çıkıntı var bu kız ve erkekte olabiliyor kendini göstermiyor şuan diye ikili tarama sonucu almaya geldiğinizde yeniden bakalim demisti. Netlik olmadan söylememesi bizi mutlu etti cinsiyet sorduklarında sağlıkla gelsin diyoruz her zaman farketmiyor bizim için , kendini gösterirse tahmin eder diye düşünüyorum kimininde öğrenmesi 16 veya 21.haftayı bulabiliyor bu aslinda içerideki minige bagli 😊 ben cikolata yiyip gitmistim ama kendim de hareketliyim minikte çok hareketli babamız uzun boylu minigmizde uzun bakalim yarın görecekmiyiz merakla bekliyoruz 😊