Gamzeee__ 25 haftalik gebeyim iki gündür bebeğim hareketini hissetmiyordum gece acile gittim bebek baş aşağı dönmüş Dr hersey normal dedi lakin icim rahat etmedi Perşembe randevum var kendi doktoruma tecrübeli anneler yazabilirmi
Portakalgeliyor Gamzeee__ Haftaya gittiğinde bir daha değişebilir sonra bir daha değişebilir ben doğum yapana kadar hep değişti en sonda sezeryan oldu baş aşağı kanalda olmasına rağmen:) Kısacası doğru ne kadar her pozisyona girebilir doğum şeklinin normal erken sezeryana dönebilir sezeryan için gün almışken sezeryan önce normal Doğumla doğra bilirsin 😂😂😂😂 Allah hayırlı doğum nasip etsin 🙏🏻🙏🏻
Meless Gamzeee__ 35.haftamdayım 24.haftadan beri baş aşağı. Hiçbir problem yaratmaz erken doğum belirtiside değildir korkmayın🌸
MeloMelo Gamzeee__ 33+5iz bizimde 27den beri kafası hep aşağıda, normal bir durum demişti doktorumuz, sürekli değişebilir, korkulacak bir durum yok kendinizi strese sokmayın boşuna😊
ebrr1048 Gamzeee__ 8 haftadır baş aşagı hatta kafasını öyle bi sokmuş ki oralara yüzünü bile göremiyoruz doktorum bu şekilde dönmesi doğum pozisyonu demek değil dedi 38 haftalığım hala bekliyorum ☺️ Ama büyüdükçe ayaklarıyla mideme vuruyor kaburgalarımı isttiriyor sürekli zorlamıyor değil 😅
Gamzeee__ Portakalgeliyor normal istiyorum bakalım hayırlısı icimi aydınlattığınız için teşekkür ederim korktum oysaki ilk bebegim tecrübeli degilim çok teşekkür ederim dönüş yaptığınız icin🥰
Gamzeee__ Meless Allah razı olsun teşekkür ediyorum çok çok saol ferahlattiniz Rabbim güzel gönlünüze göre versin ilk bebeğim tecrubem yok Perşembe normal randevum var lakin o güne kadar içim içimi yerdi teşekkür ediyorum 🥰
Gamzeee__ MeloMelo Allah razı olsun teşekkür ediyorum çok sağ olun ilk bebegim tecrübeli değilim ister istemez korktum Hamd olsun ki korkulacak durum yokmus 🥰
Gamzeee__ ebrr1048 Sağ salim kucağına almayı nasip etsin insaAllah Rabbim bilgi verdiğiniz için teşekkür ediyorum saolun 🥰🥰🥰🤍🤍🤍
Meless Gamzeee__ senden de allah razı olsun canım 🙏 rabbim sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza aldırsın inşallah 🌸