aylkkdn 28+1 haftalık hamileyim gece uykuda dönerken sağ kasığıma ağrı saplandı normal mi bilemedim bu durumu yaşayan var mı acaba ?
ilkgozagrimhavinim aylkkdn ben birkaç kez yaşadım 29 haftalık hamileyim. Sol kasğıma girmişti benimde birkaç gece. Ve sağ bacağıma. Magnezyum kullanıyorum azaldı
gunesveguney aylkkdn bende 29+6 yım gece uyku haliyle saçma sapan dönüşler yapıyorum 🤦🏻♀️ Benimde oluyor sancı gibi giriyor resmen anlık, hızlı dönüyoruz ondan oluyor canım
Sevda-06Macit 24+2 deyim uyurken esneme hareketi ile ayağıma üç dört kes kramp girdi. Ve son bir haftadır bende de uyurken genelde sırt üstü olmuş isem sırt ağrısı uyandırır
aylkkdn Sevda-06Macit ben de daha kramp başlamadı bacaklarda falan sadece çok iş yapınca kalçam batıyor yürüyemiyorum birkaç saat o da krampmış ama gece uykusunda ani giren kramplardan olmuyor
aylkkdn Sevda-06Macit ani dönüşle alakalı diye umuyorum kasık ağrısı oldu siz de magnezyum falan başladınız mı
Sevda-06Macit aylkkdn dekavit başladım kuzum bende ama iki hafta sonra hastaneye gideceğim doktora sorarım