Gulistan MerveAkta bende bazen içemyrm kusack gbi oluyorum.ayran yapıyorum ew yogurduna onu içiyorum ekstradn
MerveAkta Gulistan Tbberk oda zayıflatmak için kullanıyor diye biliyorum ama birde öyle deniyim canım çok zorlanıyorum hiç canım istemiyor 😞
Aysnctl Bende hiç icemiordum. Detoks matara aldim. Icine limon dogradim. Suyu koydum 1saat beklettm ve boylelikle ilk defa 1.5 litre su icmis oldum gün içerisinde. Su içmek için farklı yollar deneyin derim..
MerveAkta Aysnctl bir denemem lazım canım doktorun demesine göre 3 litle normal Muş ama ben zor kaldırıyorum
Gulistan MerveAkta ewt tutmaz ama ben ilk üç ay kusmaktan su içemiyordum hep ayran süt flan içtm şkür bi skıntı yaşamadm.şu son ayımzda da bazn içemiyrm yine ayran içiyorm sade soda içiyorm
duyguuumusluu MerveAkta banada doktorum istersen haftalarca su içme bişey olmaz dedi sağlık ocağındaki ebe ise günde mutlaka 2.5 litre dedi hangisi doğru bilemiyorum
Aysnctl MerveAkta limon disinda tarcin salatalik nane vs. Gibi seylerlede tadini degistirebilirsin. 😊
tubatayfun Bende cok zornaliyorum su icerken hamilelikden once icmezdim su hamile kalmama yakin basladim icmeye zorda olsa 2-2,5 iciyorum ama yavas yavas alisiyorum su icmeye