Buseli Normal ultrason da kese görünmedi küçük olduğu için alttan muayene ile minicik bir kere gördük 1 hafta sonra ultrasonda görünür mu acaba 4hafta 5günlüğüz şuan ☺️
Hasrt02 Buseli cnmm 7.haftada git doktora. o zaman hem kese hem kalp atışı duyulur.alttran muayene olma bebeğin çok küçük..
gbyalcin Buseli benim 5+5te miniğim vajinal ultrasonda göründü hatta kalp atışını bile duydum 😍 ama arkadaşım 8 haftaya kadar bekledi bebişten bebişe değişiyo 😊
ElifBademmm Buseli benimki 8-9 haftada alttan ancak görünmüştü çok normal görünmemesi yada zor görünmesi.
nevamm1 Buseli görünür inşallah canım stres yapma daha küçük benim 11.haftaya kadar üstten görünmedi hep alttan muayne oldum karnimda gaz olduğu için görünmüyordu alttan muaynede tehlikeli bir durum yok yorumları takma.hayirli olsun sağlıkla gelsin inşallah 🙏
Bilinmiyorcpg Haftaya kadar beta değeriniz iyice artmış olacağı için muhtemelen karından görünür, heyecanınızı seveyim yahu🥰 hayırlı, uğurlu olsun💖
Mom3834 Hasrt02 ne demek alttan muayene olma, arkadaşlar bu tip bilim dışı duyumsal lafları bırakın.. kimseyi korkutmayın. Alttan muayene olmak bebeğe asla zarar vermez. Zaten bebek büyüdükçe alttan muayene olunmaz :) ki Doktoru sizden benden çok daha iyi biliyor. Bence bazı şeyleri uzmanlara bırakıp yorum yapmamak lazım
gbyalcin Hasrt02 ne alakası var hanımefendi? Bebeğe bi zarar verecek diye diyosanız öyle olsa doktor zaten o şekilde yapmaz