fadimeelisa Yarın 35 haftaya giriyorum karnımda sancı ve ağrı var rahimde de öyle saat 03:15 hala uyutmadı ve karnımda şişlik var bebek toplandi bi yere sanki hastaneye gitmelimiyim
Elif8888 fadimeelisa ben 37 haftalığım 1 saat önce regl ağrısı gibi bir ağrı yaşadım gittim hiç birşey olmadı eve geldim normalmiş açılmamda yok
AydanSahinSaban fadimeelisa bence bir gidin gecen hafta ayni sancıyla gittim 34. Haftadaydm sancim çıktı nst de kasılmaları ve erken dogumu onlemek icin igne serum ilac verdiler. Ama icinizi ferah tutun bisi olmaz cocuk bir yere toplanabilir sertlesebilir keyfi yerindedir belkide..
Elif8888 fadimeelisa sancılar sürekli aynı devam ediyorsa korkmayın derim ama şiddetli ve düzenli olup tekrar başlıyorsa gidin
fadimeelisa Kızlar çok teşekkür ederim çok şiddetli değil ama oluyor 10 dk da bir regl ağrısı gibi ‘ ’ şimdi kusmam oldu baya bi kustum napmam lazım sizce hastaneye gitmelimiyim hemen tansiyonumu ölçtüm tansiyonum da 136/ 86 çıktı kalp atışımda 101 çıktı
AydanSahinSaban fadimeelisa zehirlenme durumuda olabilir tansiyonun yukselmesi de hic iyi degil suan yuksek degil ama takibini yapsınlar. Gidin bence hastaneye
Deletedmom93428 fadimeelisa canım tansiyonun yükselmiş hamilelikte tansiyon önemli ve kusuyorsunda gebelik zehirlenmesi olabilir bi hastaneye gtmende fayda var
fadimeelisa Uzanıp dinleniyorum duş aldım biraz hafifledi ama yine sancı gibi devam ediyor kasıklarıma Tuysl
Tuysl fadimeelisa tansiyonunuzu mutlaka takip edin karninizda 5dkkadan uzun suren bir sertlesme olursa mutlaka doktorunuza danisin
fadimeelisa Tuysl sertleşme mevcut ve kasık ağrısı tarzı ağrım oluyor geceden beri şuan biraz arttı acı veriyor karnım kasılıp gevşeme hareketi yapıyor
Esqado fadimeelisa canim kusma bazen Rahim açılması belirti oluyor çok şiddetli değilse sabah görünmeni öneririm
balaselinannesi fadimeelisa rahim kasilmasi olabilir o rahim kasildikca açılma olur benimde karnım kasiliyordu bebek hareketleri sandim ama rakınmış 15. Haftadan beri düşük önleyici iğne kullanıyorum kasılmaları önlemek için
Mrblng balaselinannesi fadimeelisa bana da cevap verir misiniz lütfen 38. Haftama girmek üzereyim bugün taşındık akşam bildiğimiz bi yerden adana dürüm yedik ama saat 4 gibi çok midem bulanması üzerine ben kendimi baya bi kusturdum çünkü kendi kendime asla kusamam olmuyo gelmiyo kustukça zehir çıktı sanki midemden zehirlendim mi acaba diye korktum kendimi iyice zorladım hepsi çıksın diye sonra yattım uyumuşum biraz önce uyandım ama kustuğumdan beri karnım şiş ve çok sert durumda yumuşamamış uyuyunca sanki böyle gaz da birikmiş gibi korktum bebeğime bişey olmuş mudur