ayse_5334 6+5 haftalığım kahverengi leke geldi durdu ne demek bu sevgili anne adayları? Doktoruma randevu ayın yedisinde ?! Beklesem mi yoksa hemen özele mi gitsem?!
Aleynanin_annesi34 ayse_5334 canım ben yaşamış biri olarak size tavsiyem ihmal etmeyin. Benim de öyle oldu ben yerleşme kanaması dedim yok eski kanama vs vs Bi baktım çoğaldı ve düşükle sonuçlandı 🙁 inşallah sizin de bir şey olmaz ama gidin ne olursa olsun
[silindi] ayse_5334 Benimde oldu hatta hala oluyor. Progestan kullanıyorum en başından beri tedbir için. Ama şunu farkettim gün içinde yoruldugumda oluyor. Yol fazla gittiğimde vs. O yüzden yatıp dinlenin kendinizi yormayın
Shnern Kahverengi leke genelde daha önce oluşmuş kanama alanıdır ama bekleme bir özele yarın git genelde yerleşme kanaması oluyor ama git. Derim progestan yada proluton iğne verir
ayse_5334 hamisanne_63 iptal ettim yedisindeki randevuyu ikiye aldırdık bakalım umarım kötü bişi çıkmaz 😓😓
Ccgdm ayse_5334 bende de olmuştu o haftalarda özellikle az su içtiğim zaman olmuştu sonradan kesildi zaten daha da gelmedi ama kontrol önemli tabiki
Ccgdm ayse_5334 bende de olmuştu o haftalarda özellikle az su içtiğim zaman olmuştu sonradan kesildi zaten daha da gelmedi ama kontrol önemli tabiki