denizvebulut Zeynepnurr bu saatelte sırf mide yanmasından kafamda üç yastık, bir soda bir süt icerek sakinleştirmeye çalışıyorum ama olacak gibi değil. Üstelik sabah ise gideceğim 🤦🤦
Mltm88 Zeynepnurr Bende şimdi mide yanmasıyla uyandım..Gaviscon içtim baya rahatlatıyo,şimdiye kadar sütle sodayla idare ettim ama 2-3 gündür gaviscon içiyorum iyi geliyo baya
Bebek-1234 Zeynepnurr benımde cok yanıyordu gaviscon süt içmediğim sey kalmamıştı basa cıkamadım dr lansor basladı cok sukur o ılac kestı
Minnie28 Kizlar size bu konuda bir mucize çözüm soylicem. Deneyin bana dua edeceksiniz. Sadece hamilelere degil esimde yapti animda gecirdi. 2 dk içerisinde. Bikac tane cig badem yarim cay bardagi sut. Bademi yiyip süt icin. Bukadar. 👍
Zeynepnurr Betul000 ben 17 buçuk haftalığım şu 3 haftadır böyle boğazıma kadar yandığını hissediyorum hele bişey yiyim yatıyım tamam uykular haram 😀
Busraduragan Offff benimde midem o kadar çok yanıyor ki, artık mide bulantısına çeviriyor yatınca ağzıma ekşi sular geliyor Allah yardımcımız olsun, aslında yediklerimize çok dikkat etmeliyiz baharat vs ama yok yemek anında gözüm dönüyor olmuyor 🥲
Betul000 Zeynepnurr bende 16 haftalıgım daha erken degilmi yaa🙁 daha önceki gebeligimdede yanıyordu ama bu defa çok erken başladı Rabbim kolaylık versin cümlemize 🤗