DenizBatus Kızlar anneme bugün test yapıldı belirtiler olduğu için yarın cikicakmis sonuç.bendede boğaz ağrısı burun akıntısı başladı.doktorum 10na kadar sezeryana alcaz demişti napcam korona olursam(((
Sibellllo DenizBatus canım ortalıkta ciddi salgınlar var kovidle karısıtırılıyor insallah değilsiniz sonucu bekle öyle karar verirsin şimdiden olumsuz düşünme
Mrvksm DenizBatus 0 bence hemen sen de test yaptır ki karantina süren işlesin. Doktoruna konuşursun. 10 yerine 14 gün sonra alır seni. 10 gün sonra doğuma diye gidip ordaki testte pozitif çıkarsan daha sıkıntılı olabilir. Bazı özel hastaneler kovidli iken doğum yaptırmıyormuş.
Emsare Normalde 40. Haftanız ne zaman. Biraz geç alır, tabi inşallah o zamana kadar sancılarınız gelmez. Peki gelirse ne olacakmış yine almayacak mı sizi sezaryena
DenizBatus Emsare bende bilmiyorum ki.1hafta önce kontorle gitmiştim doktor bebek erken doğa bilir dedi bol bol yat dinlen 38i tamamliyalim öyle alalim dedi.8de 38haftam doluyor.ya sancılarım başlarsa diyorum.bir yandan annemi düşünüyorum yaşlı kadın nasıl atlaticak.ben korona olursam nasıl atlatirım.stres mahvetti beni.korona başladığından beri 1kere bile test yaptırmadım hep dikkat ettim şimdi doğuma 10gun kala böyle olması çok sinirimi bozdu😔😔
Emsare 39 da da olabilir sezaryen bence kendinizi çok sıkmayın, korona çok çoğaldı artık moral çok önemli hem koronayı güzel atlatmanız, hem doğumunuzun erken olmaması için. Belki de negatif çıkar, inşallah öyle olur
DenizBatus Sibellllo annemin koku kaybı başladı((muhtemelen koronadir.oglumda bı kaç gün önce yüksek ateş öksürük başladı 3gun sürdü sonra anneme geçti.bugunde bende başladı yarın bakalım sonuç ne cikicak
DenizBatus Mervebyr amin teşekkür ederim 🙏 annemde koku kaybı başladı bendede su an boğaz agrisu burun akıntısı var((