Arhbn irem38 aksine yararlı bir ilaç. Rahmi kalınlaştırıyor ve bebeğin tutunmasını sağlıyor. Ne için başladınız kullanmaya?
Mery_mery irem38 Ben kullanıyorumm,gece 200 mg fitil sabahları da 100 mg hap olarak. Ama çok başdönmesi yapıyo ve gözlerimm kapanıyo sanki.
tuna_tuna irem38 canım ben 12 haftaya kadar kullandım, ilk başta ağız yoluyla alıyordum çok mide bulantım olduğu için fitil olarak almaya başladım, bana bi zararı yoktu korkmana gerek yok canım 20 haftalık hamileyim şuan bıraktım 12 haftadan sonra 😘
Sevim1609 irem38 Ben 10. Haftamdan beri kullanıyorum canım Şuan 29. Haftadayım . Hiçbir zararı yok dozunu abartmasının sürece aksine faydası çok doktorum en kadar kaç tane kullanacağına karar verir mutlaka dinle
irem38 Arhbn 32 haftamdayım bebek baş aşağı dönmüş tedbir amaçlı kullanmamı söyledi doktor günde iki kere sabah akşam sizde mi o şekilde kullandınız
Arhbn Mery_mery ağızdan kullanınca böyle etkisi oluyor. Doktorunla paylaştın mı bunu, belki onu da fitile çevirir
Gulsumakyol Mery_mery Aynen bende kullandım hapini öyle bir baş dönmesi görmedim ben basimi dik tutamiyordum doktoruma söyledim gece iç dedi içip yatiyordum
Azranasip Mery_mery çok normal o bende hap kullanılıyorum kullandığım an uzanıp yatıyorum ilacı aldıktan sonra ayaklanma fazla
tuna_tuna tuna_tuna ama bende biraz uyku halsizlik yapıyordu sanki, sancım olduğunda günde 3 kere olmadığında sadece geceleri uyumadan önce alıyordum
Ser_ Aslında kesinlikle fitil yoluyla alınmalı bende kullanıyorum resmen ağızdan alınınca mahvetti beni baş dönmesi tansiyon düşüklüğü falan yaptı fitil iyi şuanda benim ikinci gebeliğim ilk gebeliğim de düşük yaptım maalesef 13 haftadaydım. O yüzden şimdi bu bebeğimde 14 haftalık oldu yine tedbir amaçlı kullanıyorım progestanı canım.
Neslisss123 Bende fiitl olarak kullaniyorum ama acaba progestan kullanirken bikini bolgesi agdasi yaptirmanin bir zararı olur mu? benim kanamam sebepsiz bir kanamaydi cunku doktorum bir nedeni yok demisti.
mutlugebeee irem38 bende sabah bir ağızdan akşam iki fitil olarak kullanıyorum, hiçbir zararı yok aksine ağızdan almanın çok fazla yan etkisi oluyor en başta baş dönmesi gibi. Bir de fitil olarak çok daha etkili ilaç zaten🙏🏼
tuna_tuna irem38 ilk 12 haftada sancılarım oluyordu biraz, sancım olduğu günler günde 3 defa hiç sancım olmadığında ise geceleri yatmadan önce 1 tane fitil olarak alıyordum. Benim doktorum öyle demişti bana
Esra3890 Bende 16 haftaligim başından beri kullanıyorum doğuma kadarda kullancam fitil olarak günde 1 kere akşam yatarken kullanıyorum hiç bı zararı yok rahatlıkla kullanabilirsin