Gulalmina Kizlar 31+4um sabahtan beri bebegimin sanirim basi ve poposu yumruk gbi disari cikiyoo vekarnim tas gbi oluyoo bi gerilme hissediyorum anlatabildimmi bilmiorum normalmi bu durum doktorumu arayimmi
Nazanypc Gulalmina valla tatlım bende 33+1 haftalığım gün içinde sürekli oluyo bende de ama daha doktoruma söylemedim. Bilmiyorum yani.
Ozgesah355 Gulalmina benimde çok sık oluyor 32 haftalığım doktorum magnezyum başlattı sen kullanıyor musun
Gulalmina Karnim yamuk bi sekilde hic boyle uzun olmamistii ama bu kez uzun surdu duzeliyo tekrar oluyoo korku bastii iyice
Mucizelerim Eger düzenli aralıklarda oluyorsa doktora gitmelisin canım anlattıgını gecen hafta yasadım 10 dk da1 oluyordu nst ye baglandım sancım çıktı serumlarla durdurdular
Mucizelerim Gulalmina o zaman git baksınlar bebegine erken dogum belirtisi kasılmalar. Haftan daha çok küçük. Benim sansıma acılmam olmadı hemde sancılarım 100 120 arasında çıkıyordu ikiz gebeyim durdurdular
Gulalmina Yokk vermedii bana bugunn cokk yogunn yasiyorumm daha oncee bu kadar degildi 1,2kere oluydu