37.haftam da doktorum da tatildeyken miniğim gelmeye karar verdi ben bu doktor konusunda çok stresliydim doğum yapacağim hastanede iki doktoru araştirmistim zaten günlerden pazardı ve o doktorlardan biri nöbetçiydi. İshal ve kusmayla hastaneye gittim doktor ultrasondan bir bakti suyun kalmamış dedi ben şok! Daha bir hafta önce kendi doktorum suyun yeterli demişti :( nst de sancimda cikti seni acil doğumhaneye alalim dedi saat 15.00 de doğumhaneye girdim ama hissedilir bir sancim yoktu ebe kontrol ettiğin de 2 cm dedi biraz plates topu biraz yürüyüş yaptim yok sancim gelmiyor üstüne üstlük birde kusma ve ishal yaşıyorum 5 dk da bir tuvalete zor atiyorum kendimi 😨 saat 18.00 de doktor suni sanci takicaz senin sancini tetiklemek icin dedi taktikar bir saat sonra sancilari hissetmeye başladım 21.00 de kontol ettiğinde ebe 8cm olmustu sancilar dayanilmiycak gibi değildi ama 21.30 gibi çatala çiktim ve ebe tamam geliyor saçını görüyorum dedi bu arada doğumhanede fotoğrafci en yakin arkadasim ve eşimde var :) baya kalabalik bir doğum olucaktı doktor geldi ve beni sabirla yönlendirdi 22.22 de kızım doğdu minicikti doğumumun bu kadar pozitif geciceğini beklemiyordum hic tanimadigim bir doktor son anda doğurtmustu beni ama çok şansliydim ebe de doktor da harikaydi kendi doktorum olsa bu kadar iyi gecermiydi bilemiyorum allah herkese kolay doğumlar nasip etsin. Doğumdan yarim saat sonra duşa girdim odamda normal doğum gibisi yok hemen normaline dönüyorsun dikisimde var ama abartilacak bir aci ağri yok…