momyseker bende 37+1 💕 sizinle benzer bir durum yaşıyorum. İkinci hamileliğim ama sanki ilk kez doğum yapacak gibiyim. Çünkü ilkinde herşey normal ilerledi ve 39+6 da kaka yapma ihtimali olduğu ileri sürülerek suni sancı ile doğum başlatıldı. Çok şükür normal doğumla sağlıkla kızıma kavuştum. Bu sefer ki hamileliğimde baştan beri geç döllenme sebebi ile 10gun geriden geliyordu 20haftalıkken ayrıntılı ultrasonda gününü yakaladığını hatta 2 gün öne geçtiğini ifade etti perinatolog. Daha sonra kendi doktorum gittiği için yeni doktora başladım. Kendisi son adet tarihimi baz alarak kontrollerimi sürdürdü. Bebeğimin gelişimi genel olarak günüyle aynı olduğu için geç döllenmeyi önemsemedi. Ama benim kafama takılan bu doğumumda da günü doldu diyerek suni sancı ile doğum başlatılmasını istemiyorum. Biraz beklemek istiyorum kendisine ifade ettim son adet tarihine göre 20eylul doğum görünüyor bebek iyi olursa en fazla 3 gün bekleriz doğumu başlatırız diyor. Çok plan yapma Allah bilir vs diyor. Bende farkındayım bunun ve tabii bebeğime sağlıkla kavuşmayı istiyorum. Ama kendimi anlatamıyorum. Dua ediyorum 39 haftalıkken kendi sancımla doğum yaparım inşallah diye 🤭