_sibel Selam kızlar aranızda hiç aniden doğum sancısı olupta bikini bölgesi temiz olmayan oldu mu en çok korktuğum şey acaba doktorlar kırıcı konuşurlar mı öyle birşey olsa hep kafam ağrıyor bunları düşündükçe
Siibeell _sibel ay insan hep bunu düşünüyo ama sancı esnasında kıl mıl umrunda olmuyo insanın 😂 temiz bi şekilde gittim ben ama o esnada gözün bişey görmüyo açıkcası
2-prensesannesiii _sibel suyum gelmişti ben hemen banyoya gidip tras oldum yani sancı birden bire gelmiyor zaten
LavinyaAgs _sibel Canım sancın başladığı an doğurmuyorsun önünde uzuun saatler oluyor o yüzden duşa girip temizlenmek için bol bol vaktin oluyor
Bahser _sibel doktorların umurunda bıle olmuyor canım neler neler görüyorlar hıc dert bıle etme 10 sene çalıştım erkeğinden kadınına neler neler gördük konusu bıle geçmez
LavinyaAgs _sibel Suyun geldiği zaman çişini tutmaya çalışır gibi tutmaya çalış eğer olmuyorsa suyundur canım zaten genelde bir anda geliyorlar şarış şarıl akıyo sızıntı şeklinde de gelirse anlarsın yine sürekli azda olsa gelir beyaz renkli kokusuz olur