Edanur35 Ben bu gün 40+5 im ve hala tık yok Pazar gününe kadar bekliyoruz normal olucak ilk dogumum da normal di bu da normal olucak inşallah 😅
Zumruduankakusum bebisim-_00 kızımı normal doğurmak istediğim için 40+4 e kadar bekledik gelmedi sezaryen oldum 3 yıl önce Şuan uygulamaya göre doğuma 40 gün var ama 39. Haftada doğum yapacağım tam 1 ay kaldı inşallah terslik olmazsa Ve kızım gerçekten mekonyumlu doğdu muhtemelen günü geçtiği için öyle oldu enfeksiyondan çekmiştik biraz 🤦♀️
Evlat34 bebisim-_00 37+2 olduk bizde gün içinde gece olsun sancılar yokluyo çoğaldı kasılmalar alttan vurmalar inşallah 38 de gelir 🥰😍 diyorum oğlum 36+5 de doğmuştu bakalım kızım ne zmN gelecek çok heyecanlıyım çok zor bu hamileliğim alttan heran çıkacak gibi böle bi baskı olamaz ya 🤦🏻♀️
Evlat34 Wishuponastar ben her akşam mutlaka parka gidip yürüyorum 37 haftalık olduk ama eskisi gibi yürüyemiyorum alttan baskı yapıyor artık kanala mı indi iniyor mu bilmiyorum ama aşırı derecede ağrım oluyo kas katı kesiliyorum resmen baskısından 😣
Wishuponastar Evlat34 bana da çok baskı yapıyor hatta bugün gelir mi acaba gibi şeyler düşündürüyor o baskı. ben de 37+6′dayım. Bir an önce sağlıkla gelsin yavrularımız inşallah. Karnımdan dolayı yatarken kalkmak bile çok zor artık.
beyza1234 kalbimin_cicegi 42 ye kadar dediğini42 bitene kadar mı 41 bitip 42 ci haftaya girmek mi benimde 40 bitiyorda artık merak ettim
beyza1234 HilalSs acılma varsa hafif sancı varsa benek kanaldaysa falan veriliyor benim 40 haftam bitmek ğzere hiçbiri yok öyle olursa doktorum suni vermem dedi mesela hiç acılma vs yokken perişan olursun bosuna dedi
Aysen3434 kalbimin_cicegi kaka yutmasini anlayamiyorlar mi bi sekilde doktorlar? Yoksa tamamen sans mi? ://
kalbimin_cicegi Aysen3434 malesef anlaşılmıyor. Normal doğum diye bekletti beni doğum için gittiğimde kaç kere usg çekti ama anlaşılmıyor
Hanife22 bebisim-_00 anestezide sıra bulamam diye heralde bende bilmiyorum bana hep sezeryan dedi başı yukarda oldugu icin
bukett0708 Bize de iri bebek dedi doktorumuz kontrollerde o yüzden sezeryanla alıcaz riske atmayalım dedi 38+3 e gün verdi ama 38+0 da sabah gram sancım açılmam olmadan suyum geldi hemen sezeryana aldılar uygulamada ben butona bastım doğum oldu diye ☺️🙏🏼😁
User06 Periiiiiiiii bel ağrısı kasık ağrısı yok mu sizde ben 37+3teyim belim ağrıyor arada kasıklarım ağrıyor karnım geriliyor yalancı sancı galiba
Evlat34 Wishuponastar benimde kasılmalar çok fazla oluyo ama hala tık yok doktor bugün bi hafta içindr gelebilir dedi ama inşallah sağlıkla alırız kucağımza artık gelsin istiyorum
minnakannecim Wishuponastar Hiç durmuyorum ki canım yürüyüş eğil kalk hırma yiyorum merdiven inip çıkıyorum her gün yorulayım hareket olsun diye ev temizliyorum ama yok yani 😂😂🤦♀️🤦♀️
Wishuponastar minnakannecim ayy biz de 37+6′yız ve artık gelsin inşallah diyorum. 40 eminim daha zordur. Allah yardım etsin en yakın zamanda kavuşalım sağlıkla yavrularımıza inşallah.
Kubraerturkke bebisim-_00 bebeğin anne karnında geçirdiği 1 fazla gün bile o kadar önemli ki. Doktorunuz takip eder zaten ben 39+3te normal doğum yaptım (başı çok büyük ve 5cm açılmam olduğu için ben hormın takviyesi almak zorunda kaldım) ama çevremde hem sezeryan olanlar hem erken doğum yapanlar söyledi ilk cümlemi. Doktorunuz uygun gördüğü ölçüde bekleyin derim
Zehradeniz34 YuvarlanamayanPandaa nasıl yaptın canım onu bende bekliyorum ama yok ne sancı var ne açılma hiç bişey yok normal de yapmak istiyorum zaten 3.500 Gr su anda da gelsin istiyorum artık ama yok gelmiyir artık korkuyorum özel doktora mi gidiyirdun