İyi akşamlar arkadaslar şükürler olsun sonunda bende doğurdum ve doğum hikayemi sizlerle paylaşmak istedim 😊 37. Haftaya kadar normal doğum istedim hep 37. Haftada çatı muayenesinde doktorum çatın dar parçalanır vajinan alttan o kadar dikiş atılacağına spinal ol hem bebeğini de görürsün dedi bende doktoruma güvendim kabul ettim 38+5 te 20 Ağustos için gün verildi . 15 ağustosta bı baktik doktor aradı hastanedeki yeni doğan yoğun bakımında ki personellerin covit olduğunu söyledi bizi başka bir hastaneye arkadaşına yönlendirdi neyse bu doktorla da görüştük muayeneye çağırdı ve neden normal doğum yapmadığımı sordu doktorumun söylediklerini söyledim oda biraz bekleyelim zaten 39 dan önce almam bebeği deyince tamam dedim bende 39+5 e kadar dogmazsa alınacaktı tabiki doğmadı 😂 geldik 27 Ağustos cuma gününe başıma geleceklerden habersiz hastaneye geldim sabahtan saçımı maşaladım ki kendimi iyi hissedebileyim bebeğimi güzelce karşılayayım diye 🤭 doktor geldi hadi gidiyoruz dedi ameliyathaneye kalktık gittik ameliyathane buz 😅 dedim burası çok soğuk dedi merak etme birazdan ısınırsın burda ne demek istediğini spinal iğnesi yapılırken anladım neyse iğne yapıldı bacaklarıma sıcaklık geldi dedim kaloriferi yaktık dedi doktor 😂 sonra operasyona başladılar ama ben üstteki lambadan herşeyi görüyorum adım adım takip ediyorum 😅 (tabi o sırada aklıma ameliyat ettiğim hayvanlar geldi gözyaşlarım pıt 🥲 ) telefonumu ameliyat ekibinden birine verdim foto çeksin diye bı baktım foto çekiyor doktor da diyor ki beni de çek dedim sen beni dik dik doktor kahkaha atıyor sonra o mucizevi sesi bebeğimin ağlama sesini duydum hemen yanıma getirip yanağıma koydular doktorla poz verip foto çekildik bu arada 😂 sonra İrem Derici nin yıldızlar yaninda sönük aşkı kalbi kadar büyük şarkısı eşliğinde birazcık kendimden geçtim 😂ama öyle kısa süreliydi sonra çıktıgimda eşim bebegimiz kucağında beni bekliyor o sırada bebeğin parmaklarını saydın mi diye sacmlamisim😂😂😂 ameliyattan sonra ayağa kalkışta zorlanmadım karşıya ve yukarıya bakmak önemli ama 3 gündür felaket bir baş, boyun ağrısı yaşıyorum onuda bol su ve kahve ile atmaya çalışıyorum. Hamileliğimin her ayı çok zorlu geçmişti bulantı kusma dan göz açamadım 8 kilo ile doğuma gittim 3 buçuk kilocuk bir bebişim oldu 😊 şimdide o minnak şey yanimda uyuyor Allah isteyen ve bekleyen herkese nasip eylesin benim hikayemde böyle güzel oldu uzun oldu kusura bakmayin sorunuz olursa seve seve cevaplarım 🥰