Aanneoldumm Hatice08 37+2 deyim kullanıyorum gerçekten faydasını şimdiden gördüm göğüs ucum bildiğin yara olmuştu kabuk atıyordu gümüş kapağı taktıktan bu yana göğsüm hemen nemli hem yumuşak ben tavsiye ederim yine de tercih senin
ratatosk Hatice08 kremden daha çok iş gördü tam yara olmaya başlayacaktı krem kullanıyordum gümüş kapağa geçtim yara olmadı emzirmediğim her an takıyorum bi parçam oldu artık
Susamtanesi-1 Hatice08 çooookk öneririim canım ilk gebeliğimde kullandım aşırı yararını gördüm kesınlıkle öneririm şimdi ikinciye gebeyım son haftalarda tekrar kullanmaya başlıcam inşallah
bahtnurr1 Aanneoldumm canım benimde kabuk atar gibi mi bilmiyorum çok kuru ve aralarda kabuk var galiba ona iyi geliyor mu yani seninki de mi öyle 30haftalığız daha da
Aanneoldumm bahtnurr1 aynen benimde öyle başladı sonra kabuk renkleri koyulaştı ve bildiğin göğüs ucum çekilmeye başladı kapaktan sonra yumuşacık oldu
bahtnurr1 Aanneoldumm sağol canım aklımda bulunsun eğer öyle olursa alayım , çoğu kişi gereksiz dediği için düşünmemiştim açıkçası
ratatosk Aanneoldumm evet emzirmediğim her an takıyorum gece uyurken bile. Her gün limon sirke ve karbonatla temizliyorum. Hiç yaram olmadı neredeyse 3 ay olacak doğum yapalı
Kbra_em Bu gercekten işe yarıyor mu yoksa hurafe mi. Nedense pek işe yarıyacakmış gibi gelmiyor bana..
ratatosk Kbra_em gümüşün yaraları iyileştirme özelliği vardır antik çağlarda bile yaraları tedavi etmede gümüş parçaları kullanırmış yani hurafe değil gerçekten işe yarıyor.
Aanneoldumm Esmaer1 göğüs yapısına bağlı kimin göğsü kaşınıp kimin yara olacağı bilinmez ben her ihtimale karşı taktım ama 27. Haftandaysan bana kalırsa doğuma kadar her gün bir kremle nemlendir
demethanim Esmaer1 yenidoğan hastane çantası için mi yoksa genel olarak neler mi alan gerektiğini soruyorsun canım ? Ben 32+4teyim hastane çantamı hazırladım. Listeyi yazarım istersen
Esmaer1 demethanim Çok mutlu olurum benimle paylaşırsanız evet hastane çantası olarak soruyorum bende 38+5 teyim