Minik0222 Kızlar istanbul anadolu yakasında gidebileceğimiz detaylı ultrason yeri önerisinde bulunabilirmisiniz. Devlet hastanesinde randevu bulamıyorum. Özel klinik Ücretlerinide merak ediyorum. Daha önce tecrübe edenler bana yardımcı olabilirmi?
_rabia2109 Minik0222 canım bende Ümraniye santralde erbil çakara gittim çok çok memnun kaldım 320 liraydı fiyatı
humasultan3443 Minik0222 hisar intercontinental hospital 566 TL Murat beye gitmiştim memnun kaldım gerçekten her şeyine evire çevire bakıyor aydından geliyor galiba kendisi sadece cumartesi günleri
Zeysezer Minik0222 delta hospitalde Hakan hocaya 415 TL fiyat aldım oraya gideceğim kendim normalde medipol Saadet hanıma gidiyorum ama detaylı fiyatı çok geldi bana medipolde
Minik0222 Merall12 gittiğiniz yerin adını söyleyebilirmisiniz. Birde 20-23. Haftalar arası demişti bana doktor doğru değilmi o aralar yapılıyor
irem-ferdi @Minik0222 Pendik Medipol’de perinatoloğa yaptırmıştım 705 liraya ama zam gelmiş 1200 lira olmuş şuanda
Minik0222 irem-ferdi 🙊🙊🙊 çok uçuk fiyatlar bunlar. Devletten keşke herkes yararlanabilse 🥲 teşekkür ederim yanıtınıx için
Dilara4141 Minik0222 devlet hastanesinden de randevu bulunmuyor her hastanede de zaten yapılmıyor maalesef o yüzden çok uçuk fiyatlar
mirayim_00 _rabia2109 Erbil Çakar Zeynep kamilde de görev yapıyor sanırım randevu alırken görmüştüm ama işte randevu bulmak imkansız
Merall12 zehra-23 çok memnun kaldım 45 dk yakın muane etti detayı detayına kesinlikle tavsiye ediyorum
Kbrdmdz Minik0222 bağdat caddesinde fetus prenatal tanı ya gittim dr mehmet uludoğana gidebileceğiniz en doğru güvenilir adres ücretide 700 tl isterseniz bi araştırın , Şimdiden hayırlı olsun bebişiniz sağlık sıhhatle gelsin inş hayırlı geceler 🌸