Zzsm Eylül anneleri tam 37 haftalık olduk sancılarım az çok var 2 cmde açılmamız çok şükür inşallah bu hafta filan doğurum sizde durumlar nadıl bide doymuyorum ya +15 kiloyla merhabaa 😬🤷🏼♀️
Ysmmmnn Zzsm 38+2 14 kilo aldım bende doymuyorm öZellikle yemeklerden sonra canm aşırı tatlı yemek istyr
Gonul_enes Zzsm bende an itibariyle 37+5 im cuma nasipse dogumum var, 15 kilo da neymis 20 kiloyla merhabaa😂🤭
Nilya88 umudunannesiii korkuyor musunuz bilmiyorum ama Sakın korkmayın çok kolay kasmayın kendinizi yeter 😍
Senel6767 umudunannesiii hic korukmayın ben bugün oldum benide çok korkutmuşlardı hiç açı hes ettedim sadece insan biraz utanıyor 😊
Aanneoldumm Zzsm 37+2 ne açılma ne sancı ne nişan bir şey olduğu yok havalar çok sıcak bir an önce doğurmak istiyorum
Naziferabia Zzsm kontrole gidicem bu hafta ozaman öğreneceğim inşallah durumları zaten kanaldaydı ama gelsin istiyorum artık 37+3 haftalığız iyice aşağı indi ama gelmiyor. Ne yaparsam gelir 😂
Esma97- Zzsm bende 36+5 oldum 6 kilo aldım ama bir haftadır dediğiniz gibi doymuyorum sürekli bişeyler yiyorum ama az az yiyebiliyorum sanırım ondan acıkıyorum diye düşünüyorum 😅
BorasMom Zzsm bende 37+2′deyim haftaya doktora gideceğim çatı muayenesi olucam sancı ve ağrım oluyor aralarda açılma anlaşılan bişey mi yani akıntı kanama bişey oluyor mu ? Ve bende doymuyorum +8 kilodayım 🙈
Senel6767 BorasMom sen onu anlayamazsın cnm doktorun bakınca anlar vede hiç korukmayın ben daya bugün oldum benide çok korkutmuşlardı hiç açı hes ettedim sadece insan biraz utanıyor okadar
aiseerol Zzsm 37+1 💕 3 gün yalancı sancılar oldu ama bugün iyiyim elhamdülillah 2 Eylül de doktor kontrolüm var bakalım ne diyecek. +8 kilo aldım 🤭
BorasMom Senel6767 aynen korkuyor insan çatı muayenesini öyle bir anlatıyorlar ki ben diyorum sanırım doğum 🙈
BorasMom nunuu01 bana 38.haftada gel dedi doktorum ama forumda gördüğüm kadarıyla 35 36.haftada çatı muayenesi olanda var