Umudumbitmedi Sizce bir baba 9 aylık bebeğe yarım gün tek başına bakabilir mi kızlar (bakacak kimse yok ve anne işe gitmek zorunda)
Denizfdn Umudumbitmedi tabiki bakabilir neden bakamasin benim esim bakardi gozum arkada bile kalmazdi alt vs sorun yapmiyosa sknti yok karnini doyurup oyalayip uyutacak nede olsa
bahtnurr1 Umudumbitmedi 1 yıl boyunca hep eşiyle dönüşümlü baktı arkadaşım ikisi de çalışıyordu birisi gitti işe diğeri geldi hep öyle oldu yani bence bakabilir ek gıda verir süt verir
Kksll Umudumbitmedi gayette canı isterse mis gibi bakar benim eşim oğlum 3 aylıkken bile bakıyordu o zamanlar sınavdan sınava kosturuyordum oda bebekle ilgileniyordu
Glbnpk Umudumbitmedi Tabii ki bakabilir neden bakamasın. İsteyen çok güzel bakar. ☺️ Eşim keşke bir meme de bizde olsaydı da emzirirdim sen uyurken diyor. 🥲
Nesossssss Umudumbitmedi kayınpederimle kayınvalidem öğretmen emeklisi biri sabahtan diğeri öğleden sonra gidiyormuş 4 çocuğu da öyle büyütmüşler🥰 yani daha üç tane yapın onlara bile rahat bakabilir bence🙈
Hat90 Umudumbitmedi bakar canım benim eşim baktı kayınvalidem geliyordu bakmaya memleketten gidince bir ay gelmiyordu eşim bakıyordu gündüzleri
zehranurr Umudumbitmedi karşınızda ki insan ne kadar sorumluluk sahibi ona bağlı olan bir şey. Ben eşime yarım gün değil 1 haftada bırakırım eminim benim kadar iyi bakar çünkü