Babyloveee Merhaba arkadaşlar, tetanoz aşısının birinci dozunu oldum. İkinci doz 4 hafta sonra olunuyormuş. 4 haftanın dolduğu zaman izinde oluyorum. 5-6 hafta geçse öyle yaptırsam çok geç olur mu, ikinci dozu bu şekilde yaptıran var mı
Mltm88 Babyloveee Bende yarın ikinci dozu yaptırıcam ama birinci dozla arasında baya zaman var…Ben tatile falan gitmiştim yaptıramamıştım
Myomluanne Babyloveee sorun değil 5-6 hafta geçse de yapılabilir 1 ile 2 arasında en az 4 hafta geçmesi gerekiyor sadece.🌸
Yenianneadayii Babyloveee ben 14 temmuzda 1. Dozu oldum. 2. Doz için 31 ağustosta gel dediler geç olunca sıkıntı olmuyor sanırım
Babyloveee Mltm88 bende minimum bir ay geçmesi lazım diye biliyorum ama geç olunca bişey oluyor mu etkisinde vs doktoruma da soramadım, siz bilgi aldınız mı
Mltm88 Babyloveee Sordum ben hemşireye bişey olmaz dedi yani pek önemsemedi açıkçası..Doktorada sormuştım oda bişey olmaz tarzında konuştu..15-20 gün önce gittim sağlık ocağına, önce covid aşısı yaptırdım.Tetanoz için 15 gün sonra gel dediler.Çok önemli olsa söylerdi diye düşünüyorum 🤷♀️
Bebek9 Ya banada 4 aylık olunca yapacaklar bazı arkadaşlar bebeği hissedince yapıyor diyorlar şuan 3 aylık siz kaçınca ayda oldunuz kızlar
Myomluanne @ Bebek9 18. Haftadan sonra bebeğin kalp sesi duyulduğunda yapılıyor genelde td aşısı. 18 de duyulmazsa 19 ya da 20. Haftada da yapılabilir ilk dozu 🌸
Hilal-95 Babyloveee ben 1. 21 haftamda olsum 2. Doz 27 haftada oldum 30 günü geçmesş gerekiyor dedi sadece sıkıntı olmaz korkma ama çokda geç kalma benm arada 40 gün var nerdeyse
Buseylul Hamile kalmadan once kasim ayinda elimi kesmistim 1 doz asi oldum . Doktorlara hep danistim 2 doza gerek yok 1 doz yaptir yeterli dediler suan 29 haftamdayim 2. Dozu yeni yaptiricam
Beren06 Babyloveee ben ilkini 19. Haftamda ikincisini de 28. Haftamda oldum doktor 29 a kadar olunabilir dedi tabi en güzeli ara vermeden yaptırmak ama sonuçta böylede faydasını görüyoruz yani bi fark yokmuş
Ouzc Babyloveee ben de 2. Dozu vurulacagim hafta müsait değildim sağlık ocağını arayıp sordum. Bi hafta sonra gelsem sorun olur mu diye olmayacağını söylediler. Sadece çok geçe bırakma dediler