zlmsrt Kızlar 21+2 günlüğünüz bazı günler hareketlerini çok hissediyorum bazı günler çok az .mesela bugün daha hiç hissetmedim .normal mi siz ne durumdasınız
busrasahinn zlmsrt normal canım henüz tam düzenli değil hareketleri 😊 28+1 haftayım dün gece ilk defa hiç uyutmadı beni hareketleri uykunun bile tadını çıkar şimdi 😊😂
sudamlasi zlmsrt hareket ediyordur ama sen hissetmiyosundur belkide🙂 bende 20.hafta ya gircem üç gündür hissetmıyodum dün tekme yedim😄 bu haftalarda hareketler düzensiz oluyomuş☺️ Ama yine de için rahat etsin istiyosan sağlık ocağına gidebilirsin
Kkbra zlmsrt normal canım bende öyle bazen akşama kadar hiç hissetmiyorum yatacağım zamn başlıyo harekeleri, bazende sabah kalkar kalmaz hareket ediyo korkmani gerektirecek bisey yok
Deletedmom65 zlmsrt 27 haftalığım benim hala öyle hep öyleydi mesela düğüne gidiyodum o haftalarda sesten etkilenip çok oynuyordu ertesi gün yoruluyodu haliyle daha az oynuyodu
gamzeozer16 Normal canim bende 21 haftamdayım bazen iş yapınca yorulunca hissetmiyorum hareket halindeykende o hareket ederse az az hissediyorum bende korkuyordum ama bişey yok ☺️ Fazla yorulmamaya dikkat etmek gerekiyor 😍
zlmsrt gamzeozer16 açıkcası iki gündür hiç iş yapmışlığım da yok.acaba sağlık ocağına gidip kalp sesini mi dinletsem 🤷♀️
gamzeozer16 zlmsrt bilmiyorum ozaman canim benim hergün hareket ediyor normalde istersen bugün bekle etmezse yarn sabah gidersin :)
zlmsrt Sağlık ocağına gittim kalp sesini dinledik ama hala içim rahat etmedi hiç bu kadar hareketsiz kalmazdı🤷♀️🤷♀️😒