Tugceya3544 Gebelikte kolestaz geçiren anne adayları varmı varsa ne gibi yöntemler yaptınız ve neler yaşadınız ? Yardımcı olursanız cok sevinirim daha sonuclarimi bekliyorum 😔
Dryadeniz Tugceya3544 ben gecirdim erken dogum yaptim malesef 33 haftalik safra asitim yukseldi hicbirsey fayda etmwyince sezeryn ile dogum yaotim kac haftaliksiniz belirtileriniz neeleer
damlagdr19 Tugceya3544 Benımde kanım da ast ve alt değerı yüksek çıktı 22 haftalık hamıleyım ama doktorum kolestaz ıcın çok erken dedı bılmıyorum nedenını araştırıyorlar Kaşıntı vs hıcbırsey yok sızdekk belırtıler nelerdı erken doğumu gerektırmesınjn nedeni neymiş
Tugceya3544 Dryadeniz benim sonuclarim çıktı 2.5 çıktı değerim gebelik aleerjisi olmuşum. Şuan yediklerini dikkat ediyorum 😔 sizede gelmis geçmiş olsun
damlagdr19 Benımde kanım da ast ve alt değerı yüksek çıktı 22 haftalık hamıleyım ama doktorum kolestaz ıcın çok erken dedı bılmıyorum nedenını araştırıyorlar Kaşıntı vs hıcbırsey yok sızdekk belırtıler nelerdı erken doğumu gerektırmesınjn nedeni neymiş