Guneyyli Selaam kızlar. Doğum yaptıktan sonraki bir kaç gün göbek hamileymiş gibi çok mu şiş kalıyor yoksa biraz iniyor mu?
sulemete Guneyyli 9 aylık gibi değilde 6 aylık gibi oluyorsun diyelim 😀 ama yavaş yavaş iniyor özellikle korse takmanı tavsiye ederim hem o boş sallanan göbeğin ağrısını çekemezsin hem de çabuk küçülür göbeğin
DamlaNur29 Guneyyli canım 1 kaç gün sonra diyosun doğum yapmıssın normal değilmi yani 2 hafta öle geziysn sonucta organların yer değişiyor ve bebek yer yapıyor inmesi zaman alır
Aysell88 cgnduru benim ikincide dümdüz dü ama arkadaşın dediği gibi yanında yatanlar doğuracak sanıyordum meğerse doğum yapmışlardı 😁
E_daaa sulemete Korseyi 40 gün sonra takın rahim sarkması olmasın demişlerdi bu ne kadar doğru siz ne zaman taktınız
Gull_94 Guneyyli bı ıkı hafta ıcınde azalarak ınıyo dogum sonrasıda bıraz sarkıkımsı bı gobekcık kalıyo sadece dort aylık hamılelık gıbı hemen hemen 🤭
Gonul_enes Guneyyli benim 2 jormal dogumum da bi kac gune indi, cumaya sezeryan olucam nasipse bakalim o nasil olacak
Glbnpk Guneyyli ilk bir hafta sanki hamileliğimin ortalarındaymışım gibi karnım vardı. Sonradan gidiyor.