emelsena fatosakn evett. Benim belim ağrımaya başlamıştı. Adet sancısıda vardı ama olamamıştım. Adetin 1. Günü test yaptım çift çizgi çıktı. Zaten hamileliğin ilk 3 ayında adet sancısı gibi oluyor 😍
emelsena Belguzar123 ayy inşallahh. Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah ♥️ Hepimiz anne olalım ♥️
Kbrasln Eda-1997 bnim de adete 3 gün var afedersiniz lavaboya gittigum de açık kahverengi leke geldi bir daha gelmedi sizin kisi nasil oldu acaba lekelenme
Eda-1997 Kbrasln benim adetimden 2 gün önce açık kahverengi leke geldi iki gün geldi ama damla damla şekilde 2 gün sürdü bitti ☺️
fatosakn Kbrasln 25 temmuzda adet oldum 1 Ağustosta düğünüm oldu 5 gün sürüyor benim ki 17 Ağustosta bir daha oldum adet tarime 1 hafta vardi daha ve dün gece de böyle oldum sizcede aşırı bir saçma durum değil mii🙄😢eğer ki tekrar adet olduysam
Kbrasln Eda-1997 bnim de 3 gün var damal.seklin de değil de pe etmeye silince geliyor bel ağrım var sizin var mıydı acaba
fatosakn Kbrasln Benimde dün gece öyleydi ama bu sabah biraz daha fazlalaştı test yaptim negatif çıktı ama aşırı bel ağrım var benimde adetime de 13 gün vardi bakılırsa şu an tekrar adet mi oldum neyim daha anlamış değilim 🤦♀️🤷♀️
Mom3834 fatosakn adete 13 gün varken diyelim mi bebekten dolayı kanama oldu yine de negatif çıkar, şuan çok erken.. hiç bir zaman testleri bu kadar erken yapmayın en erken adete 2-3 gün varken yapın :))
Kbrasln fatosakn kimyasal gebelik olabilir belki canim bmm de oule.oldu adet oldum 6 gün sürdü 5 gün sonra tekrar adet oldum kimyasal.gebelik yaşamışım