Aleynanin_annesi34 Ya varya burayı çok seviyorum fırsat bulduğum an buraya atıyorum kendimi. Ama gelin görün ki bu reklamlar bıkkınlık getirdi artık😥 bunun Bi hal çaresi yok mu ya vallahi gına geldi 😖
Feyzablbl Aleynanin_annesi34 vallaha ben de biktim bazen yorumu yazarken bile kaydırıyor reklama tıkliyorum
Birgul Aleynanin_annesi34 ios mu android mi? Ben ios kullanıyorum baya azaldı uzun uzun çıkmıyor artık.
Ank-16 Aleynanin_annesi34 bana da fenalık geldi gerçekten, uzun uzun reklamları seyredeceğime hiç girmem daha iyi diye düşünmeye başladım
Aleynanin_annesi34 Birgul Android fark eder mi 🧐 şimdi bile zor yazıyorum Bi bakıyorum reklama kendi kendine giriyor eskiden hiç böyle Bi sorun yoktu 🙁
Arhbn Birgul ben iOS kullanıyorum ama bi postu doğru düzgün okuyamıyorum yorum yaparken bile reklam çıkıyor pat diye. Sosyal medyadan daha çok kullanıyordum uygulamayı ama son güncellemeden beri reklamlardan tiksindim🤮
Birgul YuvarlanamayanPandaa biraz düzelmiş gibiydi yanii bende çıkmıyor ama iletiyorum hemen tekrar bi bakılsın🙏🏻
ATC Aleynanin_annesi34 hele güncellemeden sonra resmen oyuna giriyorum da Arada reklam diye happy mom giriyor gibi
Birgul Aleynanin_annesi34 iletiyorum hemen, reklamsız kullanmamız mümkün değil ama en aza indirmek için çalışmalar oluyor 🙏🏻
Aleynanin_annesi34 Bakıyorum da herkes bu dertten muzdarip ayy valla yazmayım yazmayım dedim ama dayanamadım artık 😁😄
Dolunay_ Aleynanin_annesi34 Gerçekten aşırı artırdılar reklamı bana da sinir geliyor. Reklam gelince sinirleniyorum kapatıyorum bazen uygulamayı