Hayalllllll Ağrınız nasl oldu süreç nasldi kordon baglaninca nasl ağrı olur çok mu kötü az önce sağlıkçı ile görüştüm hazırlıklı ol dedi saglam biri olsun yanında bebeğe bakamazsn zor olcak dedi doğrumu
Merveee34 Hayalllllll bunu diyenin alanı nedir ? Bende tüplerimi bağlatacağım .Çok araştırma yaptım .ekstra bi acı olmuyormus
Gonul_enes Hayalllllll benimde cuma dogumum var sirf tuplerimi baglatayim diye sezeryan olucam, lakin 4 ay once arkadasim oldu sezeryan ve tuplerini baglatti hic de oyle ekstra birine ihtiyac duymadi, kaldiki yasi 38 di…ekstra agrisi vs olmadi
Denizfdn Hayalllllll sezeryanla ayni annem yaptirdi hemen ayaga kalkti biraz agri yapiyo oda bol bol yurudukce geciyo
Elita Hayalllllll benim annem kazandibimiz doğumunda sonra bağlattı yani 14 yıl önce ve çok net hatırlıyorum yanımda şuanda da sordum kendisine hiç bir problem ekstra Bi acı vs yaşamadım dedi. Ve dip not düşeyim canı çok tatlıdır yarasıda kolay iyileşmeyenlerdendir. Siz kendinizi 1 hafta 10 gün koruyun iyi hissedip yormayın vücud toparlar kendini zaten. Şimdiden geçmiş olsun 🌿
Hayalllllll Merveee34 doğum evinde sağlıkCiyim dedi burda bir tanıdığım da demişti zor diye oyuzden bir krktum
Merveee34 Hayalllllll korkmana gerek yok canım .Yaşayıp göreceğiz .Dayanılmayacak bir ağrı olduğunu zannetmiyorum . Sağlıklı hayırlı doğumlar dilerim 🌹
Edadadada Hayalllllll annem bağlatmisti en son doğum esnasinda ekstra bir ağrısı yok canım sezeryandan snra nasl olunuyorsa ayni
Maaaile Tüpleri baglatmak için ayrı bir işlem mi yapilacak yoksa doğum esnasinda mi olacak? Doğum sirasinda baglarlarsa acı falan olmaz. Ayrı bir işlem ise bilmiyorum.
Merveee34 Hayalllllll o zaman 3.sezaryen olacak canım korkmana gerek yok rahat geçiyor 😍 benim 4.sezaryen olacak valla zaman geçtikçe korku sarmaya başladı 😣
Hayalllllll Elita çok teşekkür ederim 🙂 ve beni korkutan bir doğum servisindeki hemşire amaclari ne ya anlamıyorum dogumuma az kaldı ayıp ya
Elita Hayalllllll çok insan görüyorlar tabi bünyede bünyeye de değişiyordur. Artık ağrıya acıya panik ataklara herşeye alışık hemşireler o an seni korkutmak için değildir belki ama iş körlüğü ile herşeye hazırlıklı ol diye telkinlemiştir. İyi düşün iyi hisset sen 🤗🌿
Hayalllllll Elita Üçüncü dogumuma ağlayarak gittim burdan smdi düşünemiyorum 😂 ay poskolojim bozuldu ya
Elita Hayalllllll 🤭 deme öyle şeyler yarın bu saatlerde bende doğuma gircem. Hep iyi düşün ben öyle yapıyorum. Üstelik plasenta previa teşhisim var 🤭 ama bebeğimi o kadar çok merak ediyorum kiiiii tek düşündüğüm o. Ya da ben kendimi korkutmamak için iyi tarafından bakıyorum sende öyle yap. Tam bir kıdemli annesin 💪 sen yaparsın. Ağlama sakın mutluluktan olsun gözyaşların 🌿
Hayalllllll Elita ya meleğim 🙂🙂🙂🙂 Allah yardımcın olsun duam seninle olucak yarın 🙂 sağ salim çıkın ikinizde inşallah o doğumdan 🙂❤️❤️❤️❤️❤️