Yokys Mery16 benmki ztn dışarıdaydı ztn biseyi unuttgu icin trip atiyordum. Tantunici açıkmı yazdm sonra da ay tamam bosver ztn unutursun gelene kadar diye hem istedim hem laf soktum iyi oldu😅😅😅😅
Polyannaa123 Bizim burayada dağıtım geçici olarak kapanmış tam zamanını buldu. Bizde avcumuzu yalayacaz artik🤣
balllkabagimm Yokys biz de durum tam tersi😀😀 yemek sepeti getir hepsi o kadar yoğun ki kapalı görünüyorlar. Tam sipariş verdi yiyeyim diye iptal ettiler😀😀😀
Ezgihakan Yokys tantunici bakıyorum 😀 yok yani restoranın dibinden gecsem ılgımı cekmez ama o nasıl yemektir 😀
Yokys Ezgihakan evet ya benm de normalde hic tercih ettgm bir sey degil kac sene once yedim Allah biliyor😅😅
Ezgihakan Yokys ben hiç yemedım daha önce kısmet olmadı denıcem denıcem dedım ama olmadı şuan canım acayip cekıyor
tugba_44 Yokys geçen benimde canım adana çekti eşim nöbetteydi alamadı ama yemek sepetinden isteyebilirsiniz canınız cekerse ☺️ reklam bile yaptılar
tugba_44 Ezgihakan icim den geçti dedim ki şu Master cef kaldırılsın kimseye bı faydası yok bütün gün insanı ekranda tutuyo insanin gece canı cekiyo
Yokys ada94 hee ben de tam tersi amaan dedim bi haftada ne kadar alabilirm ki? Ztn dogurunca yemem diye dolabin başında yaşıyorum 😅😅😅