Mtlbianne mrs_elisah babam ben 7 aylıkken vefat etti tercih olarak ben ve eşim koymayı çok isteriz siz koymazsiniz olur biter.
mrs_elisah Mtlbianne niye tersliyorsunuz ki. Durumunuzu nereden bilebilirim. Genelde burda böyle isim sorulunca %99 kayınbaba ismi oluyor. Tersleyelim diye mi soru soruyorsunuz. Kötü bir şey de demedim.
Ozlem23 mrs_elisah bize hangisi iyi duruyo demiş bilmediğiniz konular hakkında yorum yapmazsanız böyle bı duruma düşmezsiniz Kaldi ki kayınbaba ismi bile olsa sizi ilgilendirmez sadece sorulan soru hakkından yorum yapın bence
Mtlbianne mrs_elisah allah aşkına yorum yapmak için yorum yapmayın. Hayır coşkun ismini zaten koyacaktım yanına isim aradım. Umarım merakınızı gidere bilmisimdir. kimseyi terslemek için tabiki açmadım bu postu. Sadece kararsız kaldığımız için açtım.
Mtlbianne Denizyildizii çok teşekkür ederim bu yorumunuz için. Sadece isim olarak hangisi kulağa hoş geliyor onu sormuştum. Linç tayfası iş başında yine.
Denizyildizii Mtlbianne ne dediğini kendide bilmiyor belli boşver kendini üzme♥️ coşkun ayaz daha güzel cnm☺️
Mtlbianne mrs_elisah yazdigimi ilk başta yanına biseyler ekleyerek okudunuz heralde. Eşim illaki coşkun koyalım dedi yazmadım. ayrıca coşkun benim babamın adı. Ayazın yanına isim aramışsınız falan filan .
mrs_elisah Mtlbianne Bi önceki açtığınız tartışmada ayaz isminin yanına isim önerir misiniz isim arıyoruz yazmışsınız. Kafamdan uydurmuyorum profilinizde çıkıyor.
Mtlbianne Denizyildizii emzik zinciri yaptircam onun için hızlı olarak karar vermemiz gerekiyor. Guzel kalbinizden öpüyorum😁
mrs_elisah Denizyildizii ben ne dediğimi gayet iyi biliyorum 2 kişi konuşuyor siz 3.kişisiniz size düşmüyor cevap vermek