HacerCeyhunUureli Bende 22+5 haftalık hamileyim bende 51 kilo ile hamile kaldım, hiç kusmam falan olmadı benimde ama 58 kiloyum, bencede kalırsa kilo bize kalıcak önemli olan bebişlerimiz sağlıklı olsunlar🙏🏼❤️
Emineyldrm Mirayca 30. Haftadayim 13 kilo aldim canim ama henuz bana sen ne yaptin diyen olmadi bu kilolarida neremden aldim anlamadim sadece gobegim var irilesmedimde bebekte normal odemde bence suan kilon cokta iyi korkma yani
Bulutalazinannesi Hiç üzülme bende 6. Ayımdayım 16 kilo almışım. Ama yapacak bişey yok bi an da hem diyeti bıraktım Hemde sigarayı bıraktım. İster istemez hızlıca kilo aldım. Doğurduktan sonra zaten diyete dönüş olacak o yüzden çok takmıyorum. Yeter ki evladım sağlıkla doğsun.
Betllll Mirayca o alması gereken kiloyu zatn alıyo ki aldığının hepsi senn yediğin değil çocuk var atıyorum 2 kilo eşide aynı kiloda ee çocuğun içinde durduğu suyuda var kaç ay adet olmuyosun oda var boşver hiç takma bile 😇
Hazelatillahasan Mirayca valla canım 36+5 deyim 11 kilo aldım 38+3 de yani 30 temmuz pazartesi doğum olucak böyle kapatıyorum sanırım 11 kilo ile
Mirvee @Mirayca ben 5 aylıkken saglık ocagına gittiğimde karnın hiç 5 aylık gıbı degıl dedi 🤦♀️ Hayır bırde ebesın sen sende böyle dıceksen etraftakı ınsanlar haklı yorum yapmakta. ben 33 haftalığım 20 kılo aldım takılma sen hıc kımsenın söyledğine
gizemgnll Mirayca canım ben hamileliğim boyunca toplam 17kilo aldım , bebeğim daha 1 aylık , 12 sini verdim , daha vermek istemiyorum inşallah vermem
Bsk2101 Canım o ebenin iş güzarlığı ben kilolu hamile kalmama rağmen 23+4 oldum 7 kilo aldım. O da hiç kusmam bulantım olmadı ondan ilk üç ay 3 4 kilo aldım ondan oldu. Ona rağmen boşver dert etme verilir nasılsa bebek sağlıklı olsun yeter ki diye cesaretlendiriyor beni sağlık ocağındaki hemşirem. Zaten hormonlar tavan herşeyi kafaya takıyoruz bari bu konularda az destek olsunlar. Bebek de sen de sağlıklıysan kafana takma olur da şeler tansiyon falan çıkarsa Allah korusun o zaman düşünürsün nasıl dikkat etmeliyim ne yememeliyim diye.
Gurseda Mirayca dert ettiğin seye bak ☺️ Ben 24+5 oldum ve 14 kilo aldim bebek bi hafta ileriden gidiyormus yeterki saglikli olsun ne kadar dikkat etsem de aliyorum kiloyu😊 dogum sonrasi veririm insallah