meral1924 38 haftalık hamileyim belim çok ağrıyo birde bebek kendini çok kasmaya başladı karnım sürekli sertleşiyor normalmi randevu alamıyorum size sormak istedim
BusraKc7 meral1924 normal bende de bel ağrısı başladı 37. Hafta doktorum içim rahat etsin diye nst çektirdi… bebiş geliyor hazırlık süreci normal dedi …
Prenses_annesi1 meral1924 35 haftaliğim bugün annem bebek doğacagi zaman hareket etmez hareketlerini kontrol et Ayrıca da bi yerde toplanir hep demişti postunuzu görünce aklima geldi
Defne74 Bebegin dogumu yakşıypdur ondan olabilir kız bebekse eger benimde sabahtan belimden dogru agrı gelmişti sonra karnımın altına dogru akşam oldu saat 12 de acile gittim su ve nişan geldi evdeyken
Defne74 meral1924 inşallah saglıcakla alırsınız kucanıza bide annem söylemiştti bebegin döndügünü aşaya varsa anne yada büyüklerden anlayan biri bebegin tars döndügünü doguma az kaldıgını bilebilir bwlki
65sehro 38 .3 benim de belim çok ağrıyor ama geçiyor düzenli değil nts sancım var ama ben hissetmiyorum Urfa da hangi hastaneye gidiyorsunuz