Eliffkck ne mutlu sizlere de güzel bir hamilelik geçirdiğiniz için 😊 bugün ilk defa kustum oda bulası makineleri yazin daha cok kokuyor ya o etkiledi beni makineye kahvaltı tabagi yerlestirirken ama kisa surdu cok sukur birdaha olmadi zaman zaman bir bulantı geliyor ama kusmuyorum oda sıcaklardan oluyor, 60 ile hamile kalmıştım 58 e düşmüşüm her şey yiyorum fakat havalar çok etkiliyor,bende de kaskta kramp oluyor geçiyor hemen onun için kısa süreli magnezyum kullanmıştım , zaman zaman ağrı olucaktir belli dönem belli aylarda, tabi kısa süreli ağrılar olması bizi mutlu eder 😊 bizimde yarın ikili tarama kan sonuçlarımiz çıkıyor onları öğrenmeye gidicez bizde özele gidiyoruz , insallah devletten yer bulup oraya da danışma imkanınız olur, ben yarın kendi doktorumu da danışıp dönüş yapacağım , benimde hayalim normal henüz 14 haftalık olduğum için doğumla ilgli sormadım fakat edindiğim kitaplardan bilgiler ediniyorum, suda doğum da merak ediyoruz onuda zamani gelince danisicam, benimde hayalim normal doğum inşallah hayallerimiz gibi olur , hayalimdeki gibi hamilelik yaşıyorum rabbim dogumlarimizi da hayalllerimizdeki gibi nasip etsin hayirlisiyla🌸 eşimin desteği çok her zaman bu dönemde daha da fazla kendi de çok bilgli doğuma beraber gireceğiz nasipse, 12+2de ailemizle bebisi gördük ama cinsiyeti goremedik hareketli kendisi , yarın inşallah görmek nasip olur 🐣 inşallah sizlerinde kolaylıkla sağlıkla bir doğumu olur , hepimiz için hakkımıza hayirlisi neyse o olsun evlatlarımız sağlıkla doğsun🧿