Mikmikbuk Kızlar doktor önerisi olan var mı? Doktoru ilgili olan daha önce referansla başlayan? Bu bölgede yeniyim ilk muayene için tavsiyelerinize ihtiyacım var♥️ Erdem hastanesi, Medipol falan nasıllar?
busra1997alpaslan2021 Mikmikbuk umraniye hisar hospital camlica kesinlikle tavsiye ederim aman erdemden uzak dur derim benim doktorun adı bayan umut tiryaki
Tuanasaf Mikmikbuk ben Ataşehir Medicana ya gidiyorum doktorum Sibel zorbas kesinlikle tavsiye ederim
Busraayt busra1997alpaslan2021 neden bu kadar erdemi kötülüyorsunuz acaba ? Orda çalıştım ilk doğumumu orda yaptım, bi 10 gün sonra ikinci doğumumu yapacağım doktorumdan da hemşirelerden de çok memnunum.
busra1997alpaslan2021 Busraayt birtek ben yapmıyorum yorum genel olarak bariz kötü ne olursa olsun cakmak erdem özellikle anlaşılması bukadar zor değil kimi tanısam ve musterilerim dahil bu şekilde dogum olark da netten bakabilirsiniz yorum olark gerçekler var araştırması zor değil benim en yakın müşterim kadından okadar test isteniyor dünyanın parasını döktü ve kadın da meğersem tümör varmis bunu başka hastaneye gidince öğreniyor? Eşim orda neler yaptılar sonuç sıfır eve geri yollandı vs. Neyse uzatılması gerekecek bir durum yok kotuluneniyor yani
Busraayt Herkes her hastaneden memnun kalmak zorunda değil tabi ki, sadece sizin isminize denk geldim hep Erdem’e sakın gitmeyin diye. Ben gayet memnun kaldım çalışmış biri olarak gözüm kapalı güveniyorum doktoruma da.