bilges merhaba arkadaslar hamilelik nasıl geçiyor 2 li tarama testi yaptrdiniz mi ? cinsiyeti öğrenebildiniz mi acaba ?
Ezoanne bilges 13 haftada gitmiştim ikili teste belli değil demişti 14. Haftada sonuçları almaya gittim %80 kız dedi 😊
Arhbn bilges 17+1 olduk daha net olarak kendini göstermedi, araya göbek bağı giriyor diyor Dr. Benzetme olarak kız dedi ama net konuşamadı. Bakalım bi daha ki gidişimde net gösterir inşallah🤲🏻
Serapvtnsvr 12 hastalıkken yaptırdım şuan 15 im haftaya 16 hastalıkken hem cinsiyeti öğrenmeye gidicem hem sonuçları öğrencem
Elika0 Ben 17. Haftaya giriyorum yarın henüz gitmedim cumartesi gideceğim o zaman öğrenirim inşallah 😂
mefer-42 Ben 15 haftalığım şimdi 13 haftalıkken ikili teste gittim orda %80 erkek dedi bakalım bu haftada normal kontrolüm var
bilges mefer-42 bende istiyoeum ki net bisey söylesin yoksa tahmin yapmasın.:) bakalim 13 haftalik olduk bizde bi oğlum var . sağlıklı olsun tabiki önemli olan. ama kalbimden gecen de var. hayırlısı bakalim.
mefer-42 bilges yok canım ikili teste değil büyük ultrasonda bakıldığı için daha net gözüküyor doktorum ense kalınlık testi alırken bebişte gösterdi %80 erkek dedi ama içimdeki his %100 bilmiyorum niye 😀
AsminMoms Arkadaşlar merhaba size birşey sormak istiyorum ya ben 12. Haftada gittim bana doktorum erkek dedi bugün yani 14. Haftada gittim kıza benziyor dedi.. benim gibi olan var mı yaa 😀😀 tam erkeğe alıştım şimdi kız sürprizi çıktı 😇😇
AsminMoms Ezoanne hadi canım 🙄 ben iki haftada bile etkilendim erkeğe alışmıştım şimdi kıza benziyor dedi 😃 tabi herşeyden önce sağlıklı olsun bebişlerimiz 🤲🏻🤲🏻
Handan_65 bilges Yaptırdım sorun görünmüyor dedi cinsiyet için de 16 haftayı bekliyorum şuan 14+4 10 eylul de randevum zaman geçmiyor