Vldn Kizlar 5+5 gunluk hamileyim ilk hamilelegimdede bu haftada basladi bulantim ve dorduncu aya kadar hastanelerde gecti omrum migde bulantisi yuzune simdide bu sekildeyim cuma kalp atisini duyucaz ins benim gibi erkenden bulantisi baslayan varmi?
rumeysatok Vldn ben yoğun mide bulantısı şikayeti ile hastaneye gidip hamile olduğumu öğrenmiştim çok erken başladı bende de 16. Hafta da bitti ben midem bulandıkça siyah zeytinle ekmek yemiştim ve sade soda içmiştim tabiki tamamen geçirmiyor ama mideyi rahatlatıyor isterseniz deneyebilirsiniz
Happybsrn Vldn ben hiç yemek yiyemiyordum.Sadece meyve arada ve yoğurt içine somun ekmek içi koyup öyle bı iki lokma birşeyler yiyorum , dayanamayıp doktora gittim prilam verdi biraz rahatlattı ama hala günde 2 defa da olsa kusuyorum umarım erkenden geçer 😔😔
Vldn Happybsrn beni sabah uyandirip gecenin 12 sine kadar çektiriyodu gece kusuyodum ama gunde iki defa kusmak iyi dayanabiliyosun gercekten en cok korktugum sey kusmak ya onu yaparken kiyamet kopuyo gbi agliyorum
Vldn rumeysatok Evet ozaman baya erken baslamis sizinde ikincide olmaz diyolar genelde benim ikinci gebeligimdede oluyo suan 😐
Happybsrn Vldn gece dönünce fln o bulantı aman Allah’ım berbat ağlayasım geliyor , prilam kulln inşallah rahatlarsın
rumeysatok Vldn hiç alakası yok ya ilk 2.-3. Gerçekten hiç farketmiyor bünyenin o dönemki direnciyle alakalı bir durum sanırım ama gerçekten çok zor inşallah bu sefer çabuk geçer mide bulantılarınız
Vldn Gurumisevda suyu oyle bir istekle icmeye basladimki faydalu diye smdi bende sanki icerken yag iciyomus gbi hssedyrm evet bulaninca hicbsey yemek icmek istemiyor insan peki yemek yapabiliyomusunuz bu durumdayken
Elika0 Benim inanılmazdı yemek yiyemiyor su içemiyordum. Prilam dr diye bir ilaç var doktorum onu yazdı. Bebeğe zararı olmayan bi ilaç. Onu kullandım inanılmaz rahatladım. Doğuma kadar kullananlar var. Doktorunuza danışıp kullan derse kullanabilirsiniz. Diğer türlüsü eziyet resmen
Gurumisevda Vldn mide bulantısı yoktu 7+3 e kadar ama dün kışlık fasulye hazırlarken başladı mide bulantıları yemek hazırlayasım yemek görmedim gelmiyor heryer şuan kokuyor bana
Vldn Gurumisevda Sanirim ayniyiz yemek bejde yapasim gelmiyor hersey koktugu icin herseyin en özü kokuyo bana mesela iki metrede ilerdeki tahtanin kokusunu aliyorum