Aysegulaman02 Ay kızlar çok taze gebeyim 8 haftalık henüz ama günler geçmiyor sanki 9 ay nasıl geçecek hiç bilmiyorum
Zeyyyn Aysegulaman02 geçiyor canım valla anlamıyosun daha 7 haftadan başlamıştım eşime demeye 9 ay nasıl geçecek diye haftaları kontrolleri kovalarken bitiyor 45 günüm kaldı
Tugcemelisa1 Aysegulaman02 ilk 3 ay ve son 2 hafta geçmek bilmezmiş 😄 Bende ilk gebeliğimi öğrendiğimde 9 ay nasıl geçecek diyordum geçti bile 39 haftalık olduk şu an bebeğin gelmesini bekliyoruz 😄
Baharrk Aysegulaman02 yaa bende başta öyleydim çok uzun geliyordu günler insan sürekli vücudunu dinlemeye başlıyor neler oluyor falan diye☺️😄 ama şimdi 19. Haftamdayım şimdi daha hızlı geçiyor☺️
Aysegulaman02 Tugcemelisa1 sağlıkla gelsin inşallah , gerçekten ben de nasıl bitecek diye düşünüyorum ☺️
Aysegulaman02 Happybsrn gerçekten öyle ben de gurbetteyim ailemden çok uzağım eşim sağ olsun aratmamaya çalışsa da ailemi ev içerisinde cidden sıkılıyorum artık
papatyaanneee Aysegulaman02 Öyle gibi gelir başta ama sonra alışınca bir geçiyor o zaman bende başta nasıl biter bu 9 ay diyordum mide bulantılarından ölüyordum adeta şimdi 37. Haftadayım canım 🙏🏻
Aysegulaman02 Hayallerim95 ah aynı sayılırız neredeyse sağlıkla güzelliklerle gelsin inşallah tüm bekleyenlere
Bernamelis Aysegulaman02 bende 5 haftalıkken öğrendim biran önce büyüsün hissedeyim diye bekleye bekleye 10 gün kaldı Doğuma 😂🤦♀️
Minikmucizembenimmm Aysegulaman02 20. Haftaya kadar bende böyle düşünüyordum sonrası daha hızlı çok şükür