Kızlar bacağımda diz kapak üstü morarma oluyor. Sanki bir yere çarparsın da morarır ya. Ben farketmiyorum. Farletgiğimde sararmış, kararmış oluyor. Yani geçmek üzere oluyor. Önceden kollarımda da küçük küçük olurdu. Bayadır kolumda yoktu. Bugün yine gördüm geçmek üzere.
Doktora gittim dahiliye bölümüne.
Ozman da geçmişti doktor morluğu göremedi dolayısıyla.
“ Valizlerim var bunlardan farklı” dedim.
“ Korkulacak bişey yok. Diş etinde çok kanama, burun kanaması olursa ozman endişelenilir” dedi. Bende “var benim burnum kanıyor ama kaynak yaptırmıştım ondandır diye düşündüm” dedim.
“Çok telaşa vermek, sizi uğraştırmak istemiyorum. Morardığı zamnan gelin gerekirse hematolojiye yönlendireyim” dedi. Ondan sonra da morarmadı. Bayrama denk geldi sonra gidemedim vs. İl dışında idim evime geldiğimde acayip morarmıştı. Herhalde yoldan dedim çok uzun yol otura otura dedim.
Geçenlerde de bir yazı okudum. Bacağında morarmalar olup hematolojiye giden birisi kanser oldugunu öğrenmiş ve vefat etmiş. Çok tedirgin oldum.
Morarmalar olmasa da bunun için gidebileceğim başka bölüm var mı acaba? Yani morlukları gözetliyor ama bir anda unutuyorum sonra geçmiş oluyor dolayısıyla o an göremiyorum. Fotoğraf çekmiştim doktor o an bakmadı. Nette belli olmadı fotoğraf geçmek üzere olduğu için.
Uzun oldu hakkınızı helal edin.