Dilos5555_ Kizlar 36 haftalik hamileyim herkes karnin dusmus diyor doktora gittim doktor gercekten dönmüş dedi dogumum yakinmi sizin karniniz dustukten ne kadar sonra dogum yaptiniz?
eylul02 Dilos5555_ karın düşüklüğünü bilmiyorum ama burda sordum cevap alamadım 35+4 haftalığım Sol göğüs agrısı var sizde de oluyor mu yürürken zorlanıyorum
Iscn Dilos5555_ 35 deyim 10 gundur fln karnın düşmüş diyorlar gerçektn bazen bebek yokmuş hıbı hissediyorum + bebek kanala girmeye de başlamış + sancılarım oluyor bu belirtilerle 40. Haftayı görmem inşallah bi 37-38 bekliyorum 😂
Kvsraykt eylul02 Göğüs mü ağrıyor yoksa bebek kaburgaya mı batıyor kontrolde doktorunuza söyleyin mutlaka
Kvsraykt Dilos5555_ karın genelde bebeğin kafası kanala girdiğinde aşağı doğru bir eğilim ağırlık yaşatır
Mizgin28 Dilos5555_ canım benim diyer hamilleiklerimde karnım aşağıda çok erken iniyor kızım 32 haftalık dogdu simdide 35 haftamdayim erken doğum riskim var sancılarım oluyor 2 haftadır her hafta gidip serum taktiitp iğne yapıyorum kasılmalarım var bol bol dinlen dikkat et kendine
Mizgin28 Dilos5555_ bı onceji hamileliğimde erken oldu canım hem karnım asagidaydi hemde suyum gelmişti ama bunda yaklaşık 1 aydır karnım aşağıda ağrılarım sancılarım oluyor ama serum iğne yapılıyor hastanede ağrıları sancıları hafiflete bilmek için şuan evdeyim 34+1 olduk
songulllllll Dilos5555_ bende yeni 37 oldum. Ve su an 2 gundur hastanede yatiyorum.gelişimi durmuş suni sanci ile doğumu bekliyoruz